Andreea Mantea, absentă pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Suntem certați! Nu pot să vă spun!”

Andreea Mantea și copilul ei, David
Andreea Mantea și copilul ei, David

Andreea Mantea și-a îngrijorat fanii după ce a lipsit câteva zile bune de pe Instagram! Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Andreea Mantea este, fără îndoială, una dintre cele mai active persoane publice din mediul online, drept pentru care a și reușit să adune o comunitate de mai bine de două milioane de persoane, toate foarte curioase să vadă ce se petrece cu vedeta în spatele camerelor de filmat. Sinceră și foarte deschisă de fel, prezentatoarea de la Kanal D nu se ferește niciodată să își expună trăirile pe internet, fapt care îi bucură enorm pe fani, însă de data aceasta lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.

Andreea Mantea a lipsit câteva zile bune de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au tot întrebat care a fost motivul și iată că au primit și răspunsul mult așteptat.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri cu lacrimi în ochi! Prin ce trece prezentatoarea TV: „Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Andreea Mantea și copilul ei, David
Andreea Mantea și copilul ei, David[Sursa foto: Instagram]

De ce a făcut pauză Andreea Mantea de la rețelele de socializare

Văzând că fanii nu se mai opresc din a pune întrebări, frumoasa vedetă le-a mărturisit că ea și David au avut o mică ceartă și nu-și mai vorbesc momentan. Chiar și așa, Andreea Mantea a primit de la băiețelul ei un cadou de suflet pe care nu l-a putut ține doar pentru ea, astfel că l-a arătat și fanilor.

Suntem certați! Nu pot să vă spun ce a făcut!(...)", 

a scris Andreea Mantea pe Instagram. David nu și-a putut lăsa mama să stea supărată pe el, așa că a luat imediat o foaie de hârtie și i-a desenat un peisaj care a emoționat-o profund! 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Instagram]

„Și totuși... M-am topit!", a mai scris vedeta TV.

Andreea Mantea și David, unicul ei copil, au o relație de-a dreptul specială, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber din mediul online, acolo unde moderatoarea este foarte activă.

Citeste si: Andreea Mantea, decizie radicală după zvonurile că este gravidă: „Am stat și m-am gândit...”

Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare!

În cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, Andreea Mantea a povestit că băiatul ei a venit acasă de mai multe ori plin de vânătăi, asta după ce ar fi

fost bătut la școală de colegii lui de clasă.David i-a spus la momentul respectiv că nu-și dorește să lovească un copil ca el, acesta fiind motivul principal pentru care nu se apără atunci când este agresat.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.  Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere.

Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil", a declarat Andreea Mantea, la „Teo Show".  

David este singurul copil al prezentatoarei TV Andreea Mantea, puștiul venind pe lume în urma relației cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care l-a cunosocut în cadrul unei emisiuni. Relația celor doi a fost printre cele mai mediatizate de la vremea respectivă, asta pentru că ei au decis să se despartă chiar cu puțin timp înainte ca băiețelul să vină pe lume.

Ulterior, după ce s-a născut David, Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că el ar fi tatăl, astfel că a recunoscut târziu copilul, care îi seamănă leit. Andreea Mantea și Cristi Mitrea păstrează o relație civilizată de dragul lui David, care este crescut acum doar de mama lui.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fiul Andreei Mantea, plin de vânătăi pe mâini și picioare! Puștiul a fost agresat la școală: „Vorbim de lucruri mult mai grave”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies