Andreea Lodbă, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021


Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor România 2021, iar acum face primele declarații despre competiție.


In articol:

Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor România, iar acum face primele declarații despre competiția din Republica Dominicană.

Andreea Lodbă, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România

După ce a aflat că este eliminată, Andreea Lodbă a fost foarte dezamăgită, chiar a început să plângă și a făcut câteva declarații cu privire la concurs.

„Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi  dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. 

Citeste si: Bogdan Mocanu are planuri serioase cu iubita sa: „I-am cunoscut părinții”

andreea lodba declaratii survivor romania
Andreea Lodbă vorbește despre Survivor România după eliminare[Sursa foto: wowbiz.ro]

Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee.

Citeste si: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor România 2021. Ce i-a șoptit la ureche Sebastian Chitoșcă?

Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”, a declarat Andreea Lodbă.

Andreea Lodbă susține că Faimoșii sunt împărțiți în două tabere, iar concurenții au strategii deja formate de ceva timp.

"Andreea- Zanni a făcut totul într-un mod inteligent. Zanni și pe partea sportivă era un artist. Zanni mi-a oferit ocazia să îi redau culoarea părului. Nu știu dacă s-a văzut de acasă, dar l-am ajutat să se vopsească. Când am ajuns eu în competiție, echipa era deja împărțită în două tabere. Mi-am dat seama că au avut foarte multe certuri, asta și din cauza unor persoane care nu mai erau în competiție.

Fiind două grupuri, încercau cumva să se elimine între ei. 

andreea lodba despre survivor romania
Andreea Lodbă a fost dezamăgită după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: wowbiz.ro]

Aliații lui Culiță au fost Irisha, Ștefan, Elena și cam atât. Din ce am observat, Ștefan e un adversar foarte puternic, atât pentru Războinici, cât și pentru Faimoși. E clar că vor încerca să îl scoată din competiție. Din start încerci să îi elimini pe cei puternici. Vor urma conflicte între Sebi, Zanni, Cosmin și Ștefan. 

Cosmin mi s-a părut genul de persoană care ar fi putut fi lider pentru echipa faimoșilor. A știut când să vorbească, a știut când să tacă. Ceea ce îl dezavantajează e faptul că nu e vocal. Și-a susținut punctul de vedere, dar mereu a fost acoperit de alte voci. A dat dovadă de mult curaj, el a fost cel care m-a ajutat să învăț să înot. Marius a fost cel mai petrecăreț. Marius la băieți, iar Maria la fete", a menționat Andreea Lodbă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, vorbeşte despre Elena Marin

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Culiță Sterp de la Survivor România 2021 are probleme de sănătate

Selatin, eliminare surpriză de la Puterea Dragostei! "Vina este în totalitate a mea"

Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon România 3, a devenit mireasă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri