Andreea Dogaru, printesa razboinica de la Bucharest Fashion Week


Creatoarea Andreea Dogaru a adus pe podium in prima seara la Bucharest Fashion Week o colectie intitulata ”Warior”, in care domina accentele metalice.

 

Cea de-a 25 a editie a celui mai important festival de moda din Romania se desfasoara in perioada 21-23 aprilie 2016 la Ambasad’Or Events & Leisure.
"Warrior" este numele colectiei care a deschis evenimentul de moda din Capitala. Andreea Dogaru a pus mare accent pe argintiu si pe formele care te  trimit cu gandul la armurile razboinicilor. Cu atitudine de amazoane, modelele Andreei au defilat si sub privirile audientei. Demna de o printesa razboinica a fost si Andreea Dogaru, care a urcat pe podium la final.
Andreea Dogaru este unul dintre designerii romani care a intrat in industria modei in anul 2010. La scurt timp dupa, la lansarea primei colectii, in 2011, Andreea a primit distinctiile „Designerul anului in Romania” si „Designerul cu cea mai rapida ascensiune”. Ulterior, in 2013, Andreea Dogaru a primit si premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman”, iar in 2014 a fost desemnata din nou „Designerul anului”, in cadrul Bucharest Fashion Week. Andreea a ajuns deja la peste 30 de colectii, pe care le prezinta pe podiumurile  nationale si internationale de moda, iar in decembrie 2015, a fost declarata cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.
Creatiile Andreei Dogaru, designer roman din noul val, au fost laudate la festivalul international de moda Strasbourg Fashion Days 2015, desfasurat in Franta. Romanca a fost comparata cu renumitul designer Alexander McQueen, gratie colectiei Lilith, prezentata in cadrul evenimentului.

Cea de-a 25 a editie a celui mai important festival de moda din Romania se desfasoara in perioada 21-23 aprilie 2016 la Ambasad’Or Events & Leisure. 

"Warrior" este numele colectiei care a deschis evenimentul de moda din Capitala. Andreea Dogaru a pus mare accent pe argintiu si pe formele care te  trimit cu gandul la armurile razboinicilor. Cu atitudine de amazoane, modelele Andreei au defilat si sub privirile audientei. Demna de o printesa razboinica a fost si Andreea Dogaru, care a urcat pe podium la final.Andreea Dogaru este unul dintre designerii romani care a intrat in industria modei in anul 2010. La scurt timp dupa, la lansarea primei colectii, in 2011, Andreea a primit distinctiile „Designerul anului in Romania” si „Designerul cu cea mai rapida ascensiune”. Ulterior, in 2013, Andreea Dogaru a primit si premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman”, iar in 2014 a fost desemnata din nou „Designerul anului”, in cadrul Bucharest Fashion Week. Andreea a ajuns deja la peste 30 de colectii, pe care le prezinta pe podiumurile  nationale si internationale de moda, iar in decembrie 2015, a fost declarata cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.Creatiile Andreei Dogaru, designer roman din noul val, au fost laudate la festivalul international de moda Strasbourg Fashion Days 2015, desfasurat in Franta. Romanca a fost comparata cu renumitul designer Alexander McQueen, gratie colectiei Lilith, prezentata in cadrul evenimentului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri