Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge


Andreea Bălan a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce i-au mai apărut alte hematoame, după nașterea prin cezariană. Iată care este starea de sănătate a artistei.

Andreea Bălan a confirmat faptul că se află în spital și că va fi supusă unor intervenții chirurgicale, după ce a aflat că i-au mai apărut hematoame care trebuiesc eliminate.

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie, când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar).

Citeste si: Nume de fete, vechi, românești. Cum se numeau fetițele acum sute de ani

Citeste si: Mariana Cojocaru, despre a doua operaţie a Andreei Bălan: "Relaţii nefaste karmice. Afecţiuni care se pot croniciza"

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de coagularea sângelui în urma operției grele prin care am trecut pe 4 martie. Vă voi ține la curent cu evoluția mea”, este mesajul pe care Andreea Bălan l-a postat pe Facebook.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri