Andreea Antonescu își iese din fire după eliminarea de la Survivor 2021: "Am descoperit categorii de oameni"

andreea antonescu despre survivor 2021
Andreea Antonescu a vorbit fără menajamente despre colegii de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a vorbit fără menajamente despre colegii de la Survivor 2021. Ce spune fosta concurentă?

Andreea Antonescu a revenit de la Survivor 2021 și a făcut mărturisiri neașteptate despre foștii colegi pe care i-a lăsat în urmă în Republica Dominicană. Faimoasa s-a accidentat la degete și nu a mai putut continua jocurile.

Andreea Antonescu vorbește despre colegii de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a vorbit despre foștii colegi de la Survivor 2021 și a spus ce părere are despre Zanni, Moroșanu, dar și Jador.

De altfel, unul dintre colegii Faimoasei a scos-o din sărite pe vedetă atunci când a vorbit despre ea într-un mod nu tocmai plăcut.

Citeste si: Pepe, de nerecunoscut după divorț. Artistul a recunoscut cum a fost înșelat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca alea, ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci”, spunea Sebastian Chitoșcă.

andreea antonescu declaratii
Andreea Antonescu a spus pe cine a plăcut cu adevărat la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

“Când am ajuns la hotel, după 12 ore și vreo 4 dușuri, tot curgea negreală de pe mine. Și când am văzut șampon și gel de duș eram uluită. Am plecat acolo de nebună, îmi plac experiențele de acest gen. Am crezut că mă va lovi această experiență atât de tare, încât acum mă bucură orice lucru mic. Acum mă bucură și apa.

În primele zile nu am putut dormi pe o saltea, le-am zis și celor din producție. Nu îmi imaginam că o să arunc o vietate așa într-o tigaie. Îmi venea să mânânc orice, Culiță ne-a adus arici de mare și ne-a întrebat dacă ne riscăm. M-am riscat. Nevoia te învață, nu am fost vreodată un om cu fițe și figuri. A fost o experiență unică extraordinară.

Citeste si: Mellina părăsește Survivor România? Declarația șocantă a Războinicei: „Nu sunt bine, mi-e greu!”

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Îmi pare bine că am plecat de dragul de Siennei. Sunt un om corect, dar dacă nu erau probele sportive aș fi rămas poate până la final. Mi-am dat seama că trag echipa în jos.

andreea antonescu despre colegii de la survivor
Andreea Antonescu a recunoscut pe cine nu a îndrăgit la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată.

Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze. Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”, a declarat Andreea Antonescu.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Pepe, de nerecunoscut după divorț. Artistul a recunoscut cum a fost înșelat!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies