Anca Serea a stralucit intr-o tinuta clasica: “Sunt o capodopera” – Foto!


Un prestigios eveniment monden, organizat in cadrul celui mai luxos centru de evenimente din Bucuresti, s-a bucurat de prezenta mai multor bloggeri si vedete de top. Anca Serea a stralucit, de-a dreptul, intr-o tinuta clasica!

Gazda lansarii conceptului inovativ de frumusete, intitulat Sculptor, a fost Anca Serea, care a stralucit intr-o tinuta clasica, dar foarte eleganta. Atunci cand s-a pozat alaturi de antreprenoarea in frumusete Alina Almasan, Anca Serea a tinut un cartonas cu textul “I’m a masterpiece” (“Sunt o capodopera” – n.r.). 

Adina Halas, Cristina Cioran, Doru Todorut, Florentina Opris, Aleha Toncea, Laura Hincu, Gabriela Simion, fotograful Tiberiu Alexandru Nedelea sau soprana Irina Baiant au fost de asemenea prezente la evenimentul Alinei Almasan pentru a omagia prezenta in Romania a echipamentului conceput in Argentina dupa 3 ani de cercetari stiintifice, teste si omologari. Aceasta tehnologie trateaza inestetisme de la reintinerire, pete pigmentare, ten fern sau lipsit de luminozitate, riduri, piele flasca dar si celulita pana la stadiul 4, slabire localizata (garantat intre 2-8 cm in functie de surplusul corporal), tonifiere si liftare intensa, vergeturi, tratamente concepute atat pentru femei, cat si pentru barbati. 

La eveniment au participat si managementul celor mai mari clinici, centre de wellness si saloane de infrumusetare din Romania si Republica Moldova. In incheierea serii, soprana Irina Baiant a oferit un moment de arta si sensibilitate, menit sa ilustreze intr-o maniera delicata simbioza dintre tehnologie si arta. Pe perioada evenimentului, Anca Serea, care a stralucit intr-o tinuta clasica, a atras toate privirile si a fost admirata pentru silueta ei, avand in vedere ca e mama a 5 copii.

Foto: Luxury Photo Video


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Maria Ghiorghiu, previziune despre coronavirus: „Numărul morților...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri