Anca Pandrea, prima declaratie dupa ce a ajuns de urgenta la spital! Cum se simte acum


Anca Pandrea este internata la Spitalul Floreasca din Capitala. Actrita fusese transportata de urgenta la Floreasca dupa ce a fost gasita intr-o balta de sange in locuinta proprie.

"Am avut nişte probleme cu plămânii. Eu am insuficienţă cardiacă şi pulmonară. De la aerul condiţionat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tuşit foarte foarte tare şi am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpuşor", a spus Anca Pandrea pentru MEDIAFAX.

"Actriţa lăsase poarta întredeschisă, pentru că pe stradă erau câinii ei şi voia să îi lase să se întoarcă în curte. După ce s-a îmbrăcat în pijamale, când se pregătea să se ducă la culcare, i s-a făcut rău", a marturisit un apropiat al Ancai Pandrea. "S-a lovit la cap, dar nu are hematom şi nu are probleme de niciun fel. I-au făcut tomografie şi toate analizele. Este cusută la cap şi se pare că i-a curs destul de mult sânge", a mai declarat acesta.

Anca Pandrea isi va petrece sfarsitul de saptamana la Spitalul Floreasca, medicii continuand să o monitorizeze pentru probleme cardiace si respiratorii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri