Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede: „Îi e frică de partaj”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan despre divort

Impresara Anamaria Prodan crede că soțului său îi este frică de partaj și din acest motiv evită să divorțeze la notar.

Anamaria Prodan așteaptă cu nerăbdare terminarea divorțului de Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea liniștită de viața sa alături de cei trei copii.

Impresara s-a mai trezit cu două procese chiar înainte de Paște, din partea soțului său și a partenerei sale de viață. Acest lucru a enervat-o teribil pe Anamaria Prodan, care nu mai vrea să aibă nimic de a face cu antrenorul de fotbal.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Citeste si: Anamaria Prodan, chef cu lăutari în plin divorț! Impresara a dat o petrecere de zile mari la vila din Snagov

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic.

Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul “, a declarat sexy impresara, pentru Click!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „L-am iertat” Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Impresara vrea ca divorțul să se finalizeze cât mai repede

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nou termen pe 16 mai

Primul termen în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut loc la tribunalul Buftea, pe data 4 aprilie. La ieșirea din sala de judecată, Anamaria Prodan a vorbit despre averea pe care cei doi trebuie să o împartă la partaj.

„La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!” a declarat impresara atunci.

Citeste si: Anamaria Prodan a făcut accident de mașină! Cum s-a întâmplat totul: „M-am dus după el”

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf a fost programat pentru data de 16 mai, la Judecătoria Buftea, iar cei doi sunt așteptați să încheie căsnicia.

 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Zilele trecute, Anamaria i-a transmis un nou mesaj soțului său:

 

Anamaria Prodan, mesaj în miez de noapte: „Cel mai puternic și frumos cuplu”

Vedeta i-a transmis un nou mesaj celui cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. I-a făcut o veritabilă declarație de dragoste.

„Și cu asta am spus tot eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF.

Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne in istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat in țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Anamaria Prodan, decizie de ultimă oră: „Totul e istorie, inclusiv Reghecampf”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? "Amândoi întotdeauna"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies