Anamaria Prodan, declarație acidă chiar înainte de Paște. „Fără figuri!”

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, un comentariu pe care fanii l-au perceput ca pe o declarație acidă. Iată de unde a pornit totul.

Impresara Anamaria Prodan sărbătorește Paștele departe de casă, departe de prieteni. Vedeta se află în Emirate, în Dubai, acolo unde are o casă cât un palat, alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf, și copiii cuplului. Zilele trecute, statutul de vedetă n-a ferit-o pe Anamaria Prodan de responsabilitățile pregătirii mesei de Paște, așa că impresara a documentat tot procesul, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Doamne, ce casă are Anamaria Prodan! Este un vis, luxul întruchipat

Anamaria Prodan declarație acidă pe contul de Instagram?! 

Astfel,după ce a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, putem deduce că Anamaria Prodan este foarte pricepută la gătit, pentru că a făcut niște cozonaci care arată extrem de bine, semn că vedeta își răsfață familia chiar și din acest punct de vedere. Cu toate acestea, mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, a stârnit destul de multe controverse.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

„Fără make-up, fără tocuri, fără haine scumpe, fără figuri… doar noi! Fiecare gătește și se bucură de aceste sărbători sfinte! Vă iubim și vă urmă un Paște fericit și plin de lumină”, a declarat Anamaria Prodan pe contul său de Instaram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oamenii nu au fost de acord cu afirmația făcută de vedetă, „fără figuri”, mai ales datorită faptului că, în nenumărate rânduri, Anamaria Prodan a demonstrat cât de umană și de săritoare este, iar în cadrul show-ului său de televiziune, fanii au putut s-o surprindă pe impresară în numeroase ipostaze, fapt ce i-a apropiat și mai mult pe internauți de vedetă. 

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Citeste si: Doi ani de la moartea regretatei Ionela Prodan! Fiica ei i-a făcut pomana în avans

Sexy-impresara Anamaria Prodan a decis să se implice în lupta contra coronavirus și a realizat donații de materiale sanitare, către două spitale din țară.

Anamaria Prodan a decis să nu sea cu mâinile în sân, și să se implice activ în lupta contra coronavirus. Alături de finul său, fost fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, Anamaria Prodan a donat cantități importante de materiale sanitare către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

Sexy-impresara a donat 800 de combinezoane, o mie de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, săptămâna viitoare urmând să ajungă un nou transport către cele două spitale, transport ce constă în alte două mii de măști

pentru personalul sanitar.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan consideră că toate lumea trebuie și se poate implica în această luptă, indferent de nivelul la care decide/poate să o facă. „ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram.

Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a explicat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies