Anamaria Prodan, declarație acidă chiar înainte de Paște. „Fără figuri!”

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, un comentariu pe care fanii l-au perceput ca pe o declarație acidă. Iată de unde a pornit totul.

Impresara Anamaria Prodan sărbătorește Paștele departe de casă, departe de prieteni. Vedeta se află în Emirate, în Dubai, acolo unde are o casă cât un palat, alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf, și copiii cuplului. Zilele trecute, statutul de vedetă n-a ferit-o pe Anamaria Prodan de responsabilitățile pregătirii mesei de Paște, așa că impresara a documentat tot procesul, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Doamne, ce casă are Anamaria Prodan! Este un vis, luxul întruchipat

Anamaria Prodan declarație acidă pe contul de Instagram?! 

Astfel,după ce a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, putem deduce că Anamaria Prodan este foarte pricepută la gătit, pentru că a făcut niște cozonaci care arată extrem de bine, semn că vedeta își răsfață familia chiar și din acest punct de vedere. Cu toate acestea, mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, a stârnit destul de multe controverse.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

„Fără make-up, fără tocuri, fără haine scumpe, fără figuri… doar noi! Fiecare gătește și se bucură de aceste sărbători sfinte! Vă iubim și vă urmă un Paște fericit și plin de lumină”, a declarat Anamaria Prodan pe contul său de Instaram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oamenii nu au fost de acord cu afirmația făcută de vedetă, „fără figuri”, mai ales datorită faptului că, în nenumărate rânduri, Anamaria Prodan a demonstrat cât de umană și de săritoare este, iar în cadrul show-ului său de televiziune, fanii au putut s-o surprindă pe impresară în numeroase ipostaze, fapt ce i-a apropiat și mai mult pe internauți de vedetă. 

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Citeste si: Doi ani de la moartea regretatei Ionela Prodan! Fiica ei i-a făcut pomana în avans

Sexy-impresara Anamaria Prodan a decis să se implice în lupta contra coronavirus și a realizat donații de materiale sanitare, către două spitale din țară.

Anamaria Prodan a decis să nu sea cu mâinile în sân, și să se implice activ în lupta contra coronavirus. Alături de finul său, fost fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, Anamaria Prodan a donat cantități importante de materiale sanitare către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au pus fanii pe jar! „Fetiță sau băiat?”. Detaliul care i-a dat de gol- kanald.ro

Citește și: A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht- stirilekanald.ro

Sexy-impresara a donat 800 de combinezoane, o mie de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, săptămâna viitoare urmând să ajungă un nou transport către cele două spitale, transport ce constă în alte două mii de

măști pentru personalul sanitar.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan consideră că toate lumea trebuie și se poate implica în această luptă, indferent de nivelul la care decide/poate să o facă. „ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram.

Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a explicat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirusCitește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies