Anamaria Prodan, declarație acidă chiar înainte de Paște. „Fără figuri!”


Anamaria Prodan a postat, pe contul său de Instagram, un comentariu pe care fanii l-au perceput ca pe o declarație acidă. Iată de unde a pornit totul.


In articol:

Impresara Anamaria Prodan sărbătorește Paștele departe de casă, departe de prieteni. Vedeta se află în Emirate, în Dubai, acolo unde are o casă cât un palat, alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf, și copiii cuplului.

Zilele trecute, statutul de vedetă n-a ferit-o pe Anamaria Prodan de responsabilitățile pregătirii mesei de Paște, așa că impresara a documentat tot procesul, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Doamne, ce casă are Anamaria Prodan! Este un vis, luxul întruchipat

Anamaria Prodan declarație acidă pe contul de Instagram?! 

Astfel,după ce a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram, putem deduce că Anamaria Prodan este foarte pricepută la gătit, pentru că a făcut niște cozonaci care arată extrem de bine, semn că vedeta își răsfață familia chiar și din acest

punct de vedere. Cu toate acestea, mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, a stârnit destul de multe controverse.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

„Fără make-up, fără tocuri, fără haine scumpe, fără figuri… doar noi! Fiecare gătește și se bucură de aceste sărbători sfinte! Vă iubim și vă urmă un Paște fericit și plin de lumină”, a declarat Anamaria Prodan pe contul său de Instaram.

Oamenii nu au fost de acord cu afirmația făcută de vedetă, „fără figuri”, mai ales datorită faptului că, în nenumărate rânduri, Anamaria Prodan a demonstrat cât de umană și de săritoare este, iar în cadrul show-ului său de televiziune, fanii au putut s-o surprindă pe impresară în numeroase ipostaze, fapt ce i-a apropiat și mai mult pe internauți de vedetă. 

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Citeste si: Doi ani de la moartea regretatei Ionela Prodan! Fiica ei i-a făcut pomana în avans

Sexy-impresara Anamaria Prodan a decis să se implice în lupta contra coronavirus și a realizat donații de materiale sanitare, către două spitale din țară.

Anamaria Prodan a decis să nu sea cu mâinile în sân, și să se implice activ în lupta contra coronavirus. Alături de finul său, fost fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, Anamaria Prodan a donat cantități importante de materiale sanitare către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București.

Sexy-impresara a donat 800 de combinezoane, o mie de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, săptămâna viitoare urmând să ajungă un nou transport către cele două spitale, transport ce constă în alte două mii de măști pentru personalul sanitar.

anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii
anamaria prodan, declarație, acidă, paște, instagram, fanii

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan consideră că toate lumea trebuie și se poate implica în această luptă, indferent de nivelul la care decide/poate să o facă. „ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a explicat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus


Abonează-te pe

Citește și:

Doamne, ce casă are Anamaria Prodan! Este un vis, luxul întruchipat

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Anamaria Prodan, apariție șocantă în piscina din Dubai! Cum poate impresara să facă sport în plină pandemie de coronavirus

Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Reguli de bune maniere când mergi în vizită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri