“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară. Însă știați că acesta a fost trădat de mai multe cunoștințe?

Artistul de muzică populară, Gheorghe Turda, are frumoasa vârstă de 75 de ani, iar odată cu vârsta, acesta și-a format și o carieră de succes. Pe lângă cariera sa în muzică populară, acesta deține una și în Ministerul de Interne, motiv pentru care deține mai mulți prieteni și cunoștințe, din diferite domenii.

Cu toate acestea, artistul susține, după mulți ani de carieră, că există și anumite persoane care au ajuns să-l dezamăgească profund.

 

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumite persoane 

Astfel, interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, a declarat în cadrul unui interviu, faptul că se simte profund dezamăgit de oameni pe care i-a și ajutat la un anumit moment al vieții sale.

În ciuda faptului că le-a fost alături atunci când aceștia au avut nevoie, unele persoane l-au trădat când se aștepta mai puțin.

Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles?(...) Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul Interne, iar pe urmă m-au trădat.

Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee... uneori, da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat ”, a declarat  Gheorghe Turda, în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Cât de bolnav este, de fapt, Florin Salam?: „Plâng oamenii” Manelistul a spus ce se întâmplă cu el- wowbiz.ro

Citește și: Miruna Pascu, în lacrimi după ce a fost bătută de fiul ei. Cum încearcă mama criminalului de la 2 Mai să scape de închisoare- radioimpuls.ro

gheorghe turda biografie

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

 

Gheorghe Turda vede generația tânără de artiști cam… nepregătiți

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumiți prieteni și cunoștințe, însă și de noua generație tânără de artiști care îi calcă pe urme.

Se pare că acesta a mărturisit faptul că aceștia s-ar lansa fără un respect potrivit față de numele vechi din industrie. În plus, aceștia nu ar avea nici un bagaj important cu care să se mândrească.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu, nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical și cultură... Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi nu au un bagaj de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial ”, a mai adăugat acesta.

gheorghe turda sotie

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta VoicuCitește și:

„Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta Voicu

„Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

ego.ro Ingredientul cu care poți să înlocuiești drojdia în aluatul de prăjituri. Trucul special

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies