“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară. Însă știați că acesta a fost trădat de mai multe cunoștințe?

Artistul de muzică populară, Gheorghe Turda, are frumoasa vârstă de 75 de ani, iar odată cu vârsta, acesta și-a format și o carieră de succes. Pe lângă cariera sa în muzică populară, acesta deține una și în Ministerul de Interne, motiv pentru care deține mai mulți prieteni și cunoștințe, din diferite domenii.

Cu toate acestea, artistul susține, după mulți ani de carieră, că există și anumite persoane care au ajuns să-l dezamăgească profund.

 

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumite persoane 

Astfel, interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, a declarat în cadrul unui interviu, faptul că se simte profund dezamăgit de oameni pe care i-a și ajutat la un anumit moment al vieții sale.

În ciuda faptului că le-a fost alături atunci când aceștia au avut nevoie, unele persoane l-au trădat când se aștepta mai puțin.

Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles?(...) Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul Interne, iar pe urmă m-au trădat.

Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee... uneori, da (n.r. a durut trădarea), pentru că eu am investit din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat ”, a declarat  Gheorghe Turda, în cadrul unui interviu TV.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

gheorghe turda biografie

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

 

Gheorghe Turda vede generația tânără de artiști cam… nepregătiți

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumiți prieteni și cunoștințe, însă și de noua generație tânără de artiști care îi calcă pe urme.

Se pare că acesta a mărturisit faptul că aceștia s-ar lansa fără un respect potrivit față de numele vechi din industrie. În plus, aceștia nu ar avea nici un bagaj important cu care să se mândrească.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu, nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical și cultură... Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi nu au un bagaj de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial ”, a mai adăugat acesta.

gheorghe turda sotie

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta VoicuCitește și:

„Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta Voicu

„Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies