”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită

”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită
”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită

Avocatul Adrian Cuculis și soția sa o duc foarte bine atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iată ce a declarat acesta!

Adrian Cuculis are o relație longevivă cu Ramona Păuleanu, o fostă prezentatoare meteo, iar din rodul iubirii celor doi au apărut pe lume doi copii deosebiți. Aceștia au hotărât în urmă cu ceva timp să pună bazele unei afaceri imobiliare, astfel că au început să ridice șapte locuințe în Corbeanca. Din spusele avocatului, au făcut această investiție pentru ca toată lumea să aibă de câștigat, nu pentru un profit anume, deoarece nu își doresc să se îmbogățească.

De asemenea, prețul este sub cel cerut de piață, mai precis, 180 de mii la alb și 200 de mii de euro, fără TVA, raportându-se la preț-calitate.

”De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.

Nu este pentru prima dată când construim, nu suntem începători, este doar prima dată când construim pentru familii. Avem, printre altele, un cămin pentru persoane vârstnice ridicat de noi. Inițial, la demararea proiectului, preturile nu începuseră încă să urce vertiginos. Dar ne-am lovit de asta după câteva luni. Am avut probleme mari cu furnizorii care creșteau prețul de la o zi la alta, dar asta nu a însemnat să recurgem la compromisuri, adică să optam pentru ceva mai ieftin și mai prost.
Am plătit cât au cerut, evident că investiția a fost mult mai mare față de ceea ce ne propusesem inițial, dar nu prea am avut încotro. Probabil că nu este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea unui astfel de business, avem însă lejeritatea și relaxarea de a lucra în ritmul nostru, nepresați de datorii, de bănci etc. Rostul nu este sa ne îmbogățim, nici nu am putea la cele 7 case construite, pentru noi este un început în sfera asta care ne va da impulsul de a merge mai departe. 
Prețul este sub cel cerut de piață, raportându-ne calitate-preț. Cerem 180 de mii la alb și 200 de mii de euro la gata, preț fără TVA”, a declarat Ramona Păuleanu, potrivit Fanatik.

Citește și: „Ar fi undeva la 50.000 euro.” Anda Adam își dorește despăgubiri, după ce a fost evacuată din locuință

Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Drama neștiută a avocatului Adrian Cuculis

În urmă cu doi ani, aceștia au fost nevoiți să traverseze cea mai dificilă perioadă din viața lor, după ce gemenii au fost născuți prematur, iar fiul lor a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale timp de nouă luni în spital. Deși Adrian Cuculis  spera că își va aduce acasă bebelușul, Luca a luat o bacterie din spital, care i-a amenințat viața.

Într-un final, după nouă luni de spitalizare, micuțul Luca a ajuns acasă la surioara lui, iar avocatul încă vrea să își caute dreptatea și cei vinovați să plătească pentru chinul pe care băiețelul lui l-a îndurat. De asemenea, Adrian Cuculis consideră că lipsa dezinfectării spitalului a fost cauza pentru care cel mic a trebuit să stea o perioadă lungă în spital, la Terapie Intensivă, luptându-se pentru viața lui.

”El trebuia să mai facă o injecție. Mai avea un pas până pleca de acolo, așa au fost discuțiile cu medicii. Ce mă revoltă pe mine este că, sigur, am avut perioada asta destul de greoaie. Copilul era bine, trebuia să plece acasă, și dintr-o dată afli că este la Terapie Intensivă. Au primit telefon și au spus, luați-l, că moare. Ei deja erau depășiți de situație. La momentul mutării dintr-un spital în altul starea lui s-a agravat, din cauza transportului”, a povestit avocatul.

Citește și: „Nu și-a plătit datoriile la instanță la să judece dosarul.”Ce sumă de bani trebuie să achite Anda Adam, după ce și-a pierdut locuința

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață[Sursa foto: Instagram]

În prezent, avocatul Adrian Cuculis și partenera sa cer despăgubiri în valoare de nu mai mult, nu mai puțin de 1.000.000 de euro. Totodată, Ramona Păuleanu a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare despre situația fiului său.

”Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigăm, către o cauza in care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu știu cât de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum știu ca merg pana în pânzele albe. Asta după ce, si atunci, și acum, spitalul dovedește ca joaca murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el”, este mesajul transmis de soția lui Adrian Cuculis.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

„Nu și-a plătit datoriile la instanță la să judece dosarul.”Ce sumă de bani trebuie să achite Anda Adam, după ce și-a pierdut locuința

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies