„Am rugat-o să aibă răbdare.” Cât de greu a acceptat Dinu Maxer despărțirea de Deea?

„Am rugat-o să aibă răbdare.” Cât de greu a acceptat Dinu Maxer despărțirea de Deea?
„Am rugat-o să aibă răbdare.” Cât de greu a acceptat Dinu Maxer despărțirea de Deea?

Dinu Maxer a vorbit despre cât de greu i-a fost să accepte divorțul dintre el și Deea.

Dinu și Deea Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii. Cu toate acestea, se pare că orice poveste are și un sfârșit, iar vestea divorțului dintre Dinu și Deea, după 14 ani de căsnicie, a venit ca un trăsnet pentru fanii cuplului, mai ales că cei doi nu dădeau semne cum că relația lor nu ar fi funcționat.

Astfel, la începutul lunii martie, Dinu și Deea Maxer au depus actele de divorț, cei doi hotărând să divorțeze pe cale amiabilă și de comun acord.

Deea și Dinu Maxer au afirmat în repetate rânduri că nu există un motiv anume care să fi dus la ruptura dintre ei doi, dar Deea a fost cea care a luat decizia să meargă pe drumuri separate.

Cât de greu i-a fost lui Dinu Maxer să accepte despărțirea de Deea

Citește și: „Singurătatea mea ca bărbat...” Dinu Maxer a dezvăluit care sunt momentele în care îi simte cel mai mult lipsa Deei

Cât de greu i-a fost lui Dinu Maxer să accepte despărțirea de Deea
Cât de greu i-a fost lui Dinu Maxer să accepte despărțirea de Deea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În cadrul unui interviu, Dinu Maxer a dezvăluit că Deea i-a propus să divorțeze încă din luna decembrie a anului trecut. Artistul a rugat-o pe fosta lui soție să îi dea timp să se obișnuiască cu această idee, fiind vizibil afectat de separarea dintre ei doi.

„Am fost niște oameni normali. Nu ne-am mai înțeles. A fost o chestie de comun acord, dar eu am acceptat despărțirea mult mai greu decât Deea. În decembrie 2022, am rugat-o să aibă răbdare, să mă pot desprinde și eu, să pot să accept. Nu neapărat să accept, pentru că nu am acceptat atunci, dar am înțeles situația, astfel încât, atunci când ne-am despărțit, să nu plec cu resentimente”,   a

declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dinu Maxer nu regretă căsnicia cu Deea

Citește și: „Simțeam că ajungem acolo, dar nu am avut curaj.” Deea Maxer a vorbit public, pentru prima dată, despre divorțul de Dinu. Ce declarații a făcut artista despre ceea ce s-a întâmplat în relația lor

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Dinu Maxer nu regretă căsnicia cu Deea
Dinu Maxer nu regretă căsnicia cu Deea[Sursa foto: Instagram]

Tot în cadrul aceluiași interviu, artistul a mărturisit că în ciuda faptului că povestea dintre el și Deea s-a sfârșit, nu regretă nimic din cele întâmplate pentru că a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa alături de cea care i-a dăruit doi copii.

„Pentru noi a fost o perioadă superbă. Dacă aș da timpul înapoi și mi-ar spune cineva că se termină așa și apoi mă întreabă dacă aș face încă o dată, aș spune că da! Ce dacă s-a terminat așa? Asta e…”

, a mai spus Dinu, pentru aceeași sursă.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre el” Oana Roman a slăbit atât de mult încât trebuie să își înnoiască garderoba!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies