„Am picat BAC-ul!”. Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima


Pentru unele vedete de la noi din țară, proba examenului de Bacalaureat a fost extrem de grea, iar ca drept dovadă nici nu au obținut nota de trecere. Cine s-a aflat într-o astfel de situație?


In articol:

În timp ce colegii lor de breaslă obțineau rezultate demne de lăudat, Dan Capatos, Adelina Pestrițu și Iuliana Luciu își manifestau dezamăgirea și nemulțumirea.

Citeste si: Notele obținute la BAC de Monica Gabor, Inna și Andreea Mantea! Cu cât au fost punctate la fiecare materie

 Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

[Sursa foto: Instagram]

Vedetele din România care nu au promovat BAC-ul din prima

Cazul Adelinei Pestrițu este deja foarte cunoscut. Influencerița a susținut, la un moment dat, faptul că la examenul de la Limba și Literatura Română nu a putut obține decât nota 3,60, asta pentru că în acel an ar fi încurcat romanul „Ion” care a fost scris de Liviu Rebreanu, cu „Moromeții”, scris de Marin Preda.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, povestea Adelina Pestrițu pentru presa din România, în urmă cu ceva timp.

Și Iuliana Luciu, fosta asistentă TV, a întâmpinat dificultăți la BAC. Vedeta a obținut la Limba și Literatura Română nota 3,30, dar nu s-a lăsat bătută și la a doua probă a reușit să îl ia cu 7,45.

Citeste si: Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Mihai Trăistariu. Vedetele din România care au picat examenul maturității

 Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

Vedetele din România care nu au promovat examenul maturității din prima

[Sursa foto: Instagram]

Dan Capatos: „Eu nu ascult în gura la toți proștii”

Dan Capatos a întâmpinat mari probleme la proba orală de la Limba și Literatura Română. Prezentatorul TV susține că a luat nota 3, asta după ce a avut o serie de neînțelegeri cu profesoara.

„Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea.

Zic: <<Gata, n-am nici o problemă!>>. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: <<Nu știu>>. S-a mirat aia: <<Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!>>. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: <<Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!>>”, povestea Dan Captos, potrivit viva.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu aveam laptop sau internet”. Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Perle la BAC 2022, la română. Ce au putut scrie elevii: „Personalitățile care mă impresionează sunt cântăreții de top și fotbaliștii din liga I”

Ce note au obținut Andra, Andreea Tonciu, Adela Popescu și Gabriela Cristea la Bacalaureat. Mediile vedetelor la examen

Ion Surdu l-a provocat în ring pe Iancu Sterp: „Nu mușca mai mult decât poți să înghiți”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 17 august 2022. Ce sărbătoare este miercuri?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri