„Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie

„Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie
„Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie

Momentul mult așteptat până când Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată se apropie cu pași repezi. Atât artista, cât și întreaga sa familie așteaptă cu nerăbdare să întâmpine venirea pe lume a micuțului.

Într-un interviu, sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a mărturisit că trăiește emoții puternice în legătură cu acest eveniment.

Citește și: „Am mers din doctor în doctor.” Theo Rose, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose

În cadrul emisiunii „Teo Show" găzduită de Teo Trandafir și difuzată pe Kanal D, Raluca Diaconu a dezvăluit că a fost aleasă de către Anghel Damian și sora ei, Theo Rose, să fie nașa de botez a viitorului

lor bebeluș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.
Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.[Sursa foto: Facebook]

Raluca Diaconu, despre legătura pe care o are cu frații ei, Theo și Radu

Ralucă Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, a avut un rol extrem de important în viața artistei, implicându-se în mod activ în creșterea și educația ei. Chiar de la începutul vieții, Raluca a fost alături de Theo și a acordat o atenție deosebită în dezvoltarea ei. În perioada adolescenței, Theo a locuit la București, fiind elevă la un liceu din Capitală, iar în acea perioadă Raluca a fost responsabilă de grijă și îngrijirea ei.

Artista a mai spus că a fost o perioadă puțin dificilă atunci când Theo Rose și-a câștigat independența și și-a urmat propriul drum. Cu toate acestea, Raluca subliniază că rolul său de soră mai mare nu s-a încheiat și că își va continua misiunea de a fi alături de frații ei mai mici, Theo și Radu, ori de câte ori au nevoie de sprijinul și susținerea ei.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu

acum ce fac, ce-i mai ofer. Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, i-a mai dezvăluit artista lui Teo Trandafir.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.
Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-am imaginat că fac cancer.” Theo Rose a vorbit despre afecțiunea cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp. Ce i s-a întâmplat artisteiCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies