„Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie

„Am mari emoții.” Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose. Artista a ales o persoană din familie

Momentul mult așteptat până când Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată se apropie cu pași repezi. Atât artista, cât și întreaga sa familie așteaptă cu nerăbdare să întâmpine venirea pe lume a micuțului.

Într-un interviu, sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, a mărturisit că trăiește emoții puternice în legătură cu acest eveniment.

Citește și: „Am mers din doctor în doctor.” Theo Rose, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose

În cadrul emisiunii „Teo Show" găzduită de Teo Trandafir și difuzată pe Kanal D, Raluca Diaconu a dezvăluit că a fost aleasă de către Anghel Damian și sora ei, Theo Rose, să fie nașa de botez a viitorului lor bebeluș.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă.

Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.

[Sursa foto: Facebook]

Raluca Diaconu, despre legătura pe care o are cu frații ei, Theo și Radu

Ralucă Diaconu, sora mai mare a lui Theo Rose, a avut un rol extrem de important în viața artistei, implicându-se în mod activ în creșterea și educația ei.

Chiar de la începutul vieții, Raluca a fost alături de Theo și a acordat o atenție deosebită în dezvoltarea ei. În perioada adolescenței, Theo a locuit la București, fiind elevă la un liceu din Capitală, iar în acea perioadă Raluca a fost responsabilă de grijă și îngrijirea ei.

Artista a mai spus că a fost o perioadă puțin dificilă atunci când Theo Rose și-a câștigat independența și și-a urmat propriul drum.

Cu toate acestea, Raluca subliniază că rolul său de soră mai mare nu s-a încheiat și că își va continua misiunea de a fi alături de frații ei mai mici, Theo și Radu, ori de câte ori au nevoie de sprijinul și susținerea ei.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer. Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, i-a mai dezvăluit artista lui Teo Trandafir.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.

Cine va fi nașa micuțului lui Theo Rose.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mi-am imaginat că fac cancer.” Theo Rose a vorbit despre afecțiunea cu care s-a luptat o perioadă lungă de timp. Ce i s-a întâmplat artisteiCitește și:

„Dosarul l-a depus, deci iese la pensie” Nea Mărin se retrage din televiziune? Nepotul său, Alex Leonte a vorbit despre pensionarea coregrafului

„Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies