„Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

„Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose
„Gravidenia nu este o boală” Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose

Lia Bugnar a avut o recție tranșantă despre sarcina lui Theo Rose atunci când a fost întrebată dacă personajul artistei va mai apărea în serialul în care ea este scenaristă.

Theo Rose este o artistă foarte apreciată de la noi din țară. În vârstă de 25 de ani, de-a lungul carierei sale, artista a adunat o mulțime de fani care o apreciază pentru talentul său înnăscut, cât și pentru felul său de a fi.

Astfel, Theo Rose poate spune că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și profesional. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian, iar cei doi urmează să devină părinții unui băiețel.

Mai mult decât atât, în ultimul timp, Theo Rose a început să cocheteze și cu actoria. Vedeta joacă un rol într-un serial cunoscut și apreciat de foarte mulți români.

Ce spune Lia Bugnar despre sarcina lui Theo Rose

Citește și: „V-am explicat deja.” Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose

 Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose
Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian sunt toți trei implicați în același proiect de televiziune. Lia Bugnar este scenarista serialului în care joacă Theo Rose, iar Anghel Damian este regizorul. Astfel, fosta iubită a lui Anghel Damian a fost nevoită să colaboreze cu actuala iubită a regizorului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Între ele se pare că este o relație strict profesională. Mai mult decât atât, Lia Bugnar a făcut câteva declarații referitoare la sarcina lui Theo Rose. Scenarista a precizat că sarcina lui Theo Rose nu o va împiedica pe aceasta să joace în continuare în serial. Mai mult decât atât, Lia Bugnar a menționat că sarcina este un moment important și firesc din viața unei femei și nu ar trebui interpretat precum o boală.

Lia Bugnar: „ Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului .”

Reporter: « Pentru bărbați, ei cred că e o "boală ".»

Lia Bugnar: „ Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog... Dar nu, nu-i bolnavă.

Evident, e un film.", a spus Lia Bugnar pentru click.ro.

Lia Bugnar a spus că sarcina lui Theo Rose nu va schimba cu nimic scenariul serialului

Citește și: Ce secret au ținut Theo Rose și Lia Bugnar departe de urechile curioșilor. Ce se întâmplă între cele două, în spatele camerelor de filmat

 Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose
Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Într-un alt interviu, fosta iubită a lui Anghel Damian, a spus că sarcina lui Theo Rose nu va schimba cu nimic scenariul serialului. 

Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!", a declarat Lia Bugnar pentru impact.ro. 

 Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose
Lia Bugnar, reacție tranșantă la adresa lui Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

„Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare.” Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies