„Am mai avut mici ciondăneli! Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie

„Am mai avut mici ciondăneli! Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie
„Am mai avut mici ciondăneli! Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie

Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul său, Dan Căpitănescu, au oferit detalii din interiorul mariajului lor.

Mariana Ionescu Căpitănescu l-a cunoscut pe soțul său în urmă cu mai bine de 29 de ani. Trei ani mai târziu, interpreta de muzică populară și Dan Căpitănescu și-au unit destinele și de atunci au rămas nedespărțiți. De-a lungul căsniciei, cei doi soți au trecut prin numeroase încercări, cele mai grele fiind momentele în care folclorista a întâmpinat probleme cu sarcinile sale.

În cele din urmă, Mariana Ionescu Căpitănescu i-a dăruit soțului său doi copii minunați, un băiat și o fată.

Cum gestionează Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul său gelozia în relația de cuplu

Citește și: „Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Am fost devastată. Am fost atât de speriată.” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!

Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie
Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „M-am urcat în trenul greșit.” Mariana Ionescu Căpitănescu, dezvăluiri neștiute despre prima căsnicie! Care este adevăratul motiv pentru care artista nu a avut copii cu primul soț?

Invitați în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cei doi soți au răspuns sincer la o serie de întrebări de cuplu. Interpreta de muzică populară a recunoscut că îi mai caută din când în când soțului în telefon.

Cătălin Măruță: „Ați căutat vreodată în telefonul soțului/soției?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu: „Da, pentru că el mă pune câteodată să îi caut câte un mesaj, nu știe să trimită… El ne cere ajutorul pe partea cu tehnica. Și eu cântând după ceva, mai văd și altceva.”

Soțul artistei: „Nu... nu mă supăr, că nu am nimic de ascuns. Niciodată, nici din greșeală. Mi-e frică că-mi ard degetele, stric ceva și după zic: prost ai fost! E prea deșteaptă, e periculoasă, bravo ei!”

Cătălin Măruță: „Geloși ați fost?”

Dan Căpitănescu: „Niciodată!”

Mariana Ionescu Căpitănescu: „Eu am fost!”, au declarat cei doi soți.

Mariana și Dan Căpitănescu, despre momentele dificile din relația lor

Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie
Familia Căpitănescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: UPDATE Evaluarea Națională clasa a 4-a proba scrisă la Matematică 2024: Acestea sunt subiectele de azi- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară și soțul său au vorbit și despre momentele dificile din căsnicia lor, pe care, cu multă comunicare și înțelegere, au reușit să le depășească.

Mariana Ionescu Căpitănescu: Am mai avut și mici ciondăneli .”

Dan Căpitănescu: Eu personal îmi amintesc de niște prieteni cărora le-am împrumutat bani, au zis că mi dă luna viitoare și a ținut un an.

Era vorba de o sumă importantă. Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.”

Mariana Ionescu Căpitănescu: Intraseră discuții între noi doi. Acum când vedem că este ceva riscant ne punem de acord să facem prostiile împreună. Nici el să nu-mi reproșeze mie și nici eu să nu-i pot reproșa lui.

Cred că este foarte important în familie cum comunici. Noi am comunicat și când au fost lucruri bune, și când au fost lucruri mai puțin bune. Și când am avut crize din astea cu pierde Mariana sarcina. De exemplu, la un moment dat un medic îi spusese lui că trebuie să punem în balanță viața soției dumneavoastră sau a copilașului care este în pântec. El a zis: „Eu vreau să mi-o salvați pe Mariana că nu știu ce este în pântec și eu vreau să mi-o salvați.” Eu am apreciat treaba asta .”, a spus folclorista și soțul său.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„A fost un elev teribil de rebel. Era o marionetă, o mascotă! Numai nenorociri. Îl știa tot liceul și pe mine.” Ce s-a întâmplat când fiul Ancăi Țurcașiu a făcut practică în liceul unde a învățat?

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies