„Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață! Am fost devastată. Am fost atât de speriată.” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!

„Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață! Am fost devastată. Am fost atât de speriată.”  Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!
„Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață! Am fost devastată. Am fost atât de speriată.” Mariana Ionescu Căpitănescu, despre cel mai greu moment din viața sa!

Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa.

Mariana Ionescu Căpitănescu are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. În vârstă de 54 de ani, artista a trecut de-a lungul vieții prin numeroase greutăți. Acum este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie fericită alături de soțul său și de cei doi copii ai lor.

Cu toate acestea, înainte să devină mamă, artista s-a chinuit foarte tare, pierzând mai multe sarcini.

În cele din urmă, interpreta de muzică populară a reușit să-l aducă pe lumea pe Antony, fiul său în vârstă de 23 de ani și pe Tara, fiica sa de numai 12 ani.

Citește și: „M-am urcat în trenul greșit.” Mariana Ionescu Căpitănescu, dezvăluiri neștiute despre prima căsnicie! Care este adevăratul motiv pentru care artista nu a avut copii cu primul soț?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Te împietrești. Sufletul parcă nu mai are rost în viață nici pentru tine.” Drama prin care a trecut Mariana Ionescu Căpitănescu. Artista povestește chiar și acum cu lacrimi în ochi

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre trauma prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa
Mariana Ionescu Căpitănescu și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, interpreta de muzică populară a povestit despre trauma prin care a trecut înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa. Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin clipe extrem de grele, fiind pusă în fața unei erori medicale.

Mi-a spus că trebuie sacrificat copilul ca eu să rămân în viață. Eu i-am spus că nu există această variantă.

Vreau să lupt până la capăt, să mă lăsați natural să vedem ce se întâmplă. Am fost devastată, dar mi-am dat seama că este o eroare pentru că mi-a spus că este băiat și eu știam că am fetiță. Am fost atât de speriată. Acele momente pentru mine treceau atât de încet. Mă simțeam un om neajutorat. După aceea a venit medicul care m-a urmărit. Dânsa a spus că voi naște în câteva ore.
M-a ajutat și am născut-o natural la ora 12 pe Tara. Între timp, soțului i se spusese la ora 8 că trebuie copilul sacrificat pentru a rămâne mama în viață. Soțul a primit această informație, nu a știut ce să spună și a fost lăsat în așteptare 4 ore. Eu nu am acceptat această variantă. Am spus că nu există, copilul meu trăiește, nu este băiat, este fetiță și sunt sigură că în scurt timp o să o țin în brațe.
La un moment dat doamna doctor mi-a zis că mergem în sala de nașteri. Nu a durat mult după ce am intrat în sala de nașteri și am născut. Când am născut fetița, știam că la scurt timp trebuie să plângă, să îi aud glasul. Nu îi auzeam glasul. Tot întrebam de ce nu spune nimic fetița. I-au mai făcut câteva manevre, au lăsat-o și mi-au arătat-o în față. Am văzut-o, era gri la față, la corp, avea culoarea schimbată.
Se luptase și ea, dar a fost bine. A primit nota 9. Pentru mine acel moment a fost cel mai fericit moment din viața mea. După ce mi-au spus acele lucruri urâte mi-am dat seama că am reușit. Am fost o învingătoare.
”, a povestit cu ochii în lacrimi Mariana Ionescu Căpitănescu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Am băut vinul cu borcanul! Acum încercăm cu paharul.” Nicu Paleru, impresii după o carieră de 35 de ani în industria muzicală!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies