”Am luat-o la fugă.” Armin Nicoară a simțit un cutremur, în timpul turneului din SUA

”Am luat-o la fugă.” Armin Nicoară a simțit un cutremur, în timpul turneului din SUA
”Am luat-o la fugă.” Armin Nicoară a simțit un cutremur, în timpul turneului din SUA

Armin Nicoară a trăit momente de groază în timpul unui turneu în SUA, după ce a prins un cutremur puternic. Iată ce a declarat artistul!

Cutremurele de zilele trecute din România i-au speriat cumplit pe Armin Nicoară și soția lui, Claudia Puican. Cu toate astea, nu este prima dată când artistul s-a lovit de această situație traumatizantă deoarece, în urmă cu mai mulți ani, Armin Nicoară a fost martor la un cutremur puternic în Los Angeles, în timpul unui turneu, iar de atunci a rămas marcat de acest fenomen natural.

Armin Nicoară, a simțit un cutremur în timpul turneului din SUA

Armin Nicoară a simțit un cutremur în timpul turneulu[Sursa foto: Instagram]

Cântărețul s-a speriat îngrozitor de tare în momentul în care se afla într-un turneu în Statele Unite ale Americii. În urmă cu câțiva ani, Armin se afla în camera lui de hotel, iar într-unul dintre momente a observat cum începe să se miște totul în jurul său. Neștiind ce să facă, a luat-o la fugă. Experiența artistului a fost de-a dreptul traumatizantă, mai ales că au urmat câteva replici puternice.

"Cel mai grozav dintre toate l-am întâlnit în Statele Unite. De ăla m-am speriat până acum cel mai tare! Cu câțiva ani în urmă mă aflam în turneu, la Los Angeles. Și deodată s-a pornit dansul. Eram la hotel, parcă la etajul al treilea, dar nu-l voi uita niciodată. Atunci am luat-o la fugă din cameră. Bine, eram și mai tânăr și nu știam că nu așa se procedează.

Dar mai stai să gândești în asemenea clipe? Au existat apoi și niște replici foarte serioase. Una dintre ele m-a surprins pe stradă, în plină aglomerație și tot am înțeles că se cutremură pământul cu mine.", a povestit Armin Nicoară, pentru playtech.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: ”Nu am vrut să mă mai cert cu ea.” Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț

Armin Nicoară a simțit un cutremur în timpul turneulu[Sursa foto: Instagram]

Din păcate, Armin Nicoară a retrăit panica pe care a simțit-o în trecut din cauza cutremurului, de această dată în România. Mai precis, cântărețul și soția lui, Claudia Puican, se aflau în apartamentul lor din Timișoara pe 13 și 14 februarie, când s-au produs cutremurele  cu magnitudinea de 5.2 și 5.7 pe scara Richter. Artista a avut atacuri de panică, iar Armin Nicoară a trecut prin clipe dificile.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

"Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Asta dacă există vreun om pe acest pământ care să se împace cu așa ceva! Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.),

tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure. Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli. Dar marți lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică.
Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul. Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de 'Ziua Îndrăgostiților', nici de bomboane, de nimic!"
, a mărturisit Armin Nicoară, pentru sursa citată.

Citește și: ”Am reușit să mă eliberez de o traumă.” Armin Nicoară, în lacrimi! Artistul a spus adevărul în fața tatălui său, în direct

Armin Nicoară a simțit un cutremur în timpul turneulu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

”Am reușit să mă eliberez de o traumă.” Armin Nicoară, în lacrimi! Artistul a spus adevărul în fața tatălui său, în direct

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies