”Nu am vrut să mă mai cert cu ea.” Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț

”Nu am vrut să mă mai cert cu ea.” Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț
”Nu am vrut să mă mai cert cu ea.” Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț

Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ au trecut prin numeroase scandaluri de-a lungul carierei lor. În urmă cu puțin timp, artistul a făcut câteva mărturisiri despre relaţia lor de prietenie!

Armin Nicoară a declarat, în cadrul unui interviu, faptul că a întâmpinat discuții cu nașa sa de-a lungul anilor, însă prietenia lor a devenit întotdeauna mai puternică. Cu toate astea, în urmă cu puțin timp, înainte să scoată ultima piesă alături de ea, Georgiana Lobonț ar fi luat câteva hotărâri care l-au deranjat pe Armin Nicoară.

„Cu Georgiana eu m-am mai certat.

În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o altă Georgiana. Nu am cum să stau supărat pe ea orice mi-ar face sau orice mi-ar fi făcut. Mi-a trecut supărarea, de aceea sunt și nașii noștri.  În viața de zi cu zi ne înțelegem extraordinar de bine, mult prea bine pot spune, doar că și acum s-au întâmplat câteva chestii care pot spune că m-au deranjat și cred că și pe ea ar fi deranjat-o dacă eu aș fi făcut la rândul meu așa.
Am lansat această melodie, am filmat-o în Maldive, am încărcat-o pe internet, bineînțeles pe canalul meu, pentru că așa am făcut pactul cu ea. Eu vin cu ideile mele, tu vii doar să îmi cânți pe piesă, iar după aceea fac ce vreau cu ea. Tu la rândul tău faci la fel. M-a deranjat foarte tare că ea după câteva zile după ce am lansat melodia, s-a gândit ea sau cine i-a făcut melodia, să lanseze încă o melodie.
Am și rugat-o să facem un live, să dăm distribuiri, story, chestii de promovare. Am simțit din partea ei un dezinteres și cumva am vrut să îi spun, dar nu am vrut să mă mai cert cu ea. Pot spune că sunt o fire care mă mulez pe toate situațiile.”
, a declarat Armin Nicoară, pentru  wowbiz.ro.

Citește și: „Nașa mi-a dat un mesaj.” Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, certați, după ce artistul a vorbit despre ce s-a petrecut în Maldive

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț[Sursa foto: Instagram]

Armin Nicoară, despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și soțul ei

Mai mult decât atât, după ce s-a vehiculat faptul că  Georgiana Lobonț și soțul ei ar divorța pentru ca artista să își promoveze piesele, Armin Nicoară a dorit să facă lumină și în acest caz.

„Nu cred că nașa Georgiana sau eu, la ora actuală, avem nevoie de o așa strategie, pentru că de ce să îmi fac rău, dacă atâta lume este alături de noi și ne iubesc.

S-a văzut și la nașa Georgiana, că a avut melodii pe locul 1. Unde să merg mai sus de locul 1? Nu cred că aș avea nevoie, nici ea să își facă așa promovare”, a mai precizat Armin Nicoară.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Doamne.” Georgiana Lobonț, ipostaze tandre în dormitor. Ce videoclip a apărut, imediat după ce s-a speculat că ea și soțul divorțează

Armin Nicoară, declarații acide la adresa Georgianei Lobonț[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Nu dau prea multe detalii.” Georgiana Lobonț, plecată într-o nouă călătorie alături de soțul ei! Ce au găsit la cabana unde sunt cazați

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies