„Am învățat multe lucruri.” Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai


Florin Piersic Jr. este un actor foarte cunoscut și are mulți oameni care îl apreciază pentru omul care a demonstrat că este de-a lungul carierei sale. Recent, el a fost invitat în emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

Actorul a transmis un mesaj, după ce a fost prezent în emisiunea lui Denise Rifai, unde i-a mulțumit acesteia pentru profesionalism și pentru ocazia oferită.

Citește și: Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai

Actorul a scris un mesaj pe rețelele de socializare, unde a spus că în momentul în care a venit în emisiune și-a propus să fie sincer și ar fi răspuns la orice întrebare. Acesta este recunoscător că a putut trăi o astfel de experiență și i-a mulțumit în mod public lui Denise Rifai pentru că i-a oferit o astfel de oportunitate.

„Denise Rifai nu a știut un lucru esențial. Anume că îmi propusesem să fiu sincer, orice m-ar fi întrebat, și să nu ocolesc nici o întrebare. Dacă ar fi știut, poate că întrebările ei ar fi fost mult mai incomode. Oricum, după această emisiune am fost sunat (aproape imediat) de doi celebri podcast makers. Aveam numerele lor salvate în telefon, așa că n-am răspuns. Libertatea pe care mi-am luat-o în emisiunea Denisei nu se va repeta prea curând.

Am multe lucruri de rezolvat, atât în plan profesional cât și personal, și nu cred că e bine să mă opresc din drum ca să văd ce prostie a mai scris vreun tabloid. Las link-ul către întreaga emisiune în primul comentariu. (Mulțumesc, Denise Rifai, pentru profesionalism și pentru ocazia oferită.)”, a scris actorul pe pagina lui de Facebook.

Florin Piersic Jr. a învățat foarte multe lucruri anul acesta. El a menționat faptul că s-a despărțit definitiv de anumiți oameni și a întâlnit alții, cu care a creat conexiuni foarte puternice, a scris un scenariu de film și a fost foarte bucuros că a putut face acest lucru, cu toate că există posibilitatea ca acesta să nu devină realitate.

„Acum, trag o linie groasă (cu markerul negru) și încerc să înțeleg ce mi s-a întâmplat în acest an. Am învățat multe lucruri. Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile. M-am despărțit definitiv de niște oameni, și am întâlnit alții, de care m-am apropiat iremediabil. Am scris (încă) un scenariu de film, poate (încă) unul care nu va ajunge niciodată să devină realitate. Nevermind. M-am bucurat că am putut să scriu din nou. În general, Sonia și Sașa au fost cele două motive de a merge mai departe. Cu toate că, pe măsură ce eu înaintez în vârstă, cele 24 de ore ale unei zile par să se comprime îngrijorător, trag speranță că o să duc la capăt câteva lucruri frumoase, în 2023. Încerc să mă prefac că nu există viruși, pandemii, operațiuni militare speciale. Încerc să uit felul în care, chiar acum, supraviețuiesc mulți oameni, fără apă sau curent electric, în frig și disperare. Mergem înainte. România nu se mai face bine, dar noi mergem înainte”, a mai declarat actorul.

Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai

Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Ce a mai scris actorul în postarea de pe rețelele de socializare

Marele actor a mai menționat că se afla în mașină, asculta radio-ul, și a prins o parte dintr-un interviu cu Veronica Bojerescu, care l-a impresionat profund.  În momentul în care interviul s-a întrerupt a fost difuzat un cântec cu Moș Crăciun, care i-a atins cele mai ascunse răni.

„În al doilea comentariu, o să găsiți un link către „Moș Crăciun cu plete dalbe”, în interpretarea Corului Madrigal. (Explicație: eram în mașină, ascultam Radio România Cultural. Am prins o parte dintr-un interviu cu Veronica Bojescu, o doamnă care, pe vremuri, a făcut parte din celebrul cor. M-au impresionat profund discursul și poveștile ei (probabil că, acum, are undeva în jur de 85 de ani). La un moment dat, interviul s-a întrerupt și a fost difuzat cântecul cu Moș Crăciun. A durat un minut și jumătate. Atât. Dar mi-a atins cele mai ascunse răni, și mi le-a mângâiat cu putere de vindecare. Repet: un minut și jumătate. Încercați. Brusc, mi-am adus aminte care este, de fapt, adevăratul spirit al Crăciunului. Crăciunul trăit acum foarte mulți ani, alături de mama mea. Crăciunul care nu are legătură nici cu Mariah Carey, nici cu Pepsi sau Coca-Cola, și nici cu vreo Crăciuniță proaspăt ieșită de la salon sau sex-shop. E vorba de celălalt Crăciun. Crăciunul uitat. Încercați. Un minut și jumătate.)”, a mai spus Florin Piersic Jr.

Citește și: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"

Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai

Florin Piersic Jr., despre Denise Rifai

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

“Așa am simțit.” Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. Motivul pentru care nu mai vrea să se căsătorească niciodată

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“E ceva cu care te obișnuiești, în fond!” Florin Piersic Junior, boala cu care se confruntă în fiecare zi

Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri