“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar


Deși au trecut doar trei luni de la cununia civilă, Cristian Jitaru și Mona Stoian au luat hotărârea de a divorța. Cei doi au ales să meargă fiecare pe drumuri separate, iar Cristian Jitaru a făcut declarații exclusive pentru o sursă de știri, legate de despărțirea de cea care i-a devenit soție recent. Anul viitor plănuiau să facă și cununia religioasă! 


In articol:

Deși au trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul vremii, Cristian Jitaru și Mona Stoian au ajuns la concluzia că sunt suflete pereche, motiv pentru care în această toamnă s-au căsătorit civil.

Cuplul a avut parte de o petrecere restrânsă alături de câțiva invitați, urmând ca nunta să fie organizată anul viitor, în luna septembrie.

Cristian Jitaru și Mona Stoian vor să facă procedura de separare la notar

Din nefericire, acest lucru nu se va mai întâmpla, fiindcă acum Cristian Jitaru face un anunț neașteptat, deoarece mariajul cu Mona Stoian a luat sfârșit, iar el și tânăra vor ajunge la divorț.

Cu toate astea, Cristian Jitaru a făcut declarații despre ce s-a întâmplat, și de ce s-a ajuns la sfârșitul căsniciei.

”Ne-am despărțit, am decis să punem punct! Acum vreo două săptămâni am avut o discuție în care să zicem că și eu am greșit, că nu i-am spus și ei la momentul respectiv ce aveam să-i transmit de la un prieten de-al nostru. După discuția pe care am avut-o cu prietenul nostru a reieșit faptul că Mona a fost anunțată ultima să ieșim cu toții într-un club.

Mona s-a supărat pe mine că nu i-am spus imediat ce mi-a zis prietenul meu, dar eu eram la muncă. Mi-am cerut scuze, iar ea tot continua să-i ia apărarea prietenei ei. Când ne-am întors din ultima vacanță, de la Sebeș, am deschis iar subiectul că prietena ei nu m-a salutat, deși eu am ajutat-o cu multe”, a spus Cristian Jitaru, în exclusivitate pentru o sursă de știri.

Citește și: “La cununie am avut surprize neplăcute cu invitații.” Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nimeni nu a fost de acord cu Mona din toți ai mei!”. Ce a declarat Jitaru despre relația dintre Mona și familia sa

Totodată, Cristian Jitaru a mai declarat că Mona Stoian, soția lui, îi lua mai des apărarea prietenei sale decât lui, ceea ce l-a deranjat extrem de tare pe tânăr. Astfel că, de supărare, Cristian Jitaru i-a adresat cuvinte urâte Monei, după cum a afirmat el, dar a și bruscat-o.

”Ea îi tot lua apărarea prietenei ei, că <<pe ea o știu de 7 ani, pe tine de 2>>. I-am zis că eu sunt soțul tău, cum să faci comparația asta. M-am certat cu ea rău de tot, am înjurat-o să zic așa, am bruscat-o puțin de ceafă. S-a supărat, a stat tot drumul supărată. Când am ajuns acasă s-a dus repede să intre în curte, noi stăm separați, ea stă în Berceni, eu în altă parte. I-am zis că nu mă saluți, și a zis că nu, că nu meriți”, a mai povestit Cristian Jitaru.

Cristian Jitaru consideră că nu mai există cale de împăcare

Cristian Jitaru a mai povestit despre faptul că a plecat de la locuința Monei cu speranța ca aceasta se va liniști și vor ajunge să-și rezolve problemele pe care le-au întâmpinat, însă a susținut că nici până astăzi soția lui nu i-a mai dat niciun semn, fapt pentru care nu își mai dorește să continue căsnicia cu aceasta.

”După i-am dat un mesaj că e urât să pleci așa și să nu saluți, că hai să stăm de vorbă și când te calmezi dă-mi un mesaj. Nu mi-a dat mesaj nici până în ziua de azi. Noi locuiam separat, urma să ne mutăm la ea acasă, am construit acolo o casă în cealaltă parte a curții”, a mai povestit Cristian Jitaru.

Citește și: ,,Când te aștepți mai puțin, se întâmplă”. Ce au pățit Mona și lui Jitaru la propria nuntă

Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristian Jitaru și Mona Stoian se căsătoresc! Tânărul a oferit primele declarații: „Am sperat că într-o zi totul va fi bine! Și este!”

Tânărul așteaptă acum să se programeze la notar alături de fosta lui parteneră, pentru a divorța pe cale amiabilă așa cum au hotărât. Cristian Jitaru a mărturisit că, din punctul său de vedere, nu mai există nicio cale să se mai împace cu Mona Stoian.

”Eu aștept să ne programăm la notar și să băgăm divorț. Din partea mea nu mai e cale de împăcare, din ce am înțeles de la ea și ea e de acord că vrea să divorțăm pe cale amiabilă”, a mai precizat el.


Abonează-te pe

Citește și:

“La cununie am avut surprize neplăcute cu invitații.” Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Nimeni nu a fost de acord cu Mona din toți ai mei!”. Ce a declarat Jitaru despre relația dintre Mona și familia sa

,,Când te aștepți mai puțin, se întâmplă”. Ce au pățit Mona și lui Jitaru la propria nuntă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri