“Am inelul, că erați curioase de inel.” Nicoleta Dragne a fost cerută de soție! Vedeta a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare despre inel

“Am inelul, că erați curioase de inel.” Nicoleta Dragne a fost cerută de soție! Vedeta a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare despre inel

Nicoleta Dragne a dezvăluit în mediul online că a fost cerută în căsătorie. Iată ce declarații a făcut aceasta!

Nicoleta Dragne, fostă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, aceea că a fost cerută în căsătorie. Pe lângă afacerea de succes de care se bucură, vedeta și-a clădit o familie deosebită.

Recent, Nicoleta Dragne a mărturisit că a primit inelul, însă într-un mod subtil.

Bat clopote de nuntă pentru Nicoleta Dragne

După ce Nicoleta Dragne a participat în emisiunea difuzată la Kanal D, Bravo, ai stil! Celebrities, a hotărât să se retragă din lumea mondenă. Însă, în acest timp a reușit să pună bazele unei afaceri de succes, și să își clădească o familie cu doi copii, iar în prezent se pare că are planuri mărețe alături de bărbatul din viața ei.

Vedeta a dezvăluit pe pagina personală pe Instagram că a fost cerută de soție, astfel că admiratorii ei se așteaptă să o vadă în rochie de mireasă. Cu toate că este un eveniment extrem de special, Nicoleta nu a oferit mai multe detalii despre când va fi nunta.

”Am inelul, că erați curioase de inel. Mi l-a dat, stați liniștite. Nu a dat avans pentru el, l-a plătit cu totul și mi l-a și dat.

O să îl și port dacă vreți să vedeți cum arată. L-am purtat, dar n-ați fost voi pe fază pe story să va pice fisa.”, a spus Nicoleta Dragne, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Citește și: „Mami Hulk.” Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne, a născut

Nicoleta Dragne a fost cerută de soție

[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne este mama a doi copii

Nicoleta Dragne are doi copii de care se bucură neîncetat, și pe care îi iubește nespus de mult. Vedeta are un băiețel de doi ani pe nume Vladimir și încă un bebeluș, astfel că de curând experimentează viața de mamă cu doi copii.

În prezent, Nicoleta Dragne urmează să își unească destinul cu partenerul ei de viață, cu toate că nu a oferit, pentru moment, mai multe detalii despre acest subiect în mediul online.

Citește și: „A fost o chestie de noroc.” Nicoleta Dragne, accident rutier. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne a fost cerută de soție

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

„A fost o chestie de noroc.” Nicoleta Dragne, accident rutier. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Mami Hulk.” Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne, a născut

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies