„Mami Hulk.” Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne, a născut

„Mami Hulk.” Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne, a născut

Nicoleta Dragne, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celelebrities” a devenit mamă pentru a doua oară și a născut un băiețel foarte sănătos. Vedeta mai are un băiat, pe nume Vladimir și este în culmea fericirii.

Nicoleta Dragne este foarte fericită, deoarece a născut un băiețel perfect sănătos. Sarcina ei nu a fost cea mai ușoară, dar a reușit să o ducă la sfârșit.

Citește și: „A fost o chestie de noroc.” Nicoleta Dragne, accident rutier. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne a născut

Vedeta a stat 24 de ore în travaliu, dar a meritat, deoarece băiețelul este perfect sănătos și este foarte fericită. Micuțul a primit nota zece din partea cadrelor medicale și a cântărit 3980 de grame și 56 centimetri.

Nicoleta Dragne le-a spus celor din mediul online care o susțin că totul a decurs bine, iar în momentul în care și-a strâns fiul în brațe s-a simțit special.

În momentul actual nu se știe care va fi numele lui, dar ea a spus că va începe cu litera R.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit mamă pentru a doua oară. După o sarcină grea, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Blondina a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a postat prima imagine cu fiul ei.

 „24 h de travaliu. 3980 g. 56 cm. Baby R. Mamy Hulk cum ar spune Vladimir”, a scris Nicoleta pe Instagram.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne a născut

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne a născut

[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne a avut o sarcină grea

Chiar dacă a avut parte de dureri foarte mari de oase, iar în momentul în care stătea în picioare se lupta cu dureri groaznice, a adus pe lume un băiețel pe care îl iubește din tot sufletul și totul s-a terminat cu bine.

„Sunt sarcini diferite, dar în primele luni am avut cam aceleași simptome: cu rău, vomă în fiecare azi.

Acum nu îmi mai este rău, dar îmi este somn tot timpul. La prima sarcină nu am avut treaba asta și nici nu pot să stau în picioare, dacă stau în picioare 15 – 20 de minute, doar să stau nu să merg că dacă merg e mai bine, dacă stau mă ia amețeala, îmi crește tensiunea și trebuie să mă așez”, declara Nicoleta Dragne.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne a născut

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Nicoleta Dragne a născut

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară?: „Bebelușul Milan”Citește și:

„A fost o chestie de noroc.” Nicoleta Dragne, accident rutier. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Nu știu să îți respecte intimitatea.” Nicoleta Dragne, despre motivul pentru care nu se afișează cu noul ei partener pe rețelele de socializare

ego.ro Ce se dă de pomană de Acoperământul Maicii Domnului. Alimentele care se împart

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies