„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!
„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

Celebrul interpret de manele, Liviu Guţă a vorbit despre perioada de detenţie pe care a avut-o în Austria.

Liviu Mititelu, cunoscut publicului din România şi de peste hotare, cu numele de Liviu Guţă, a povestit cele mai grele momente din viaţa lui într-un interviu emoționant. În emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiţă, difuzată pe canalul de YouTube theExclusive a postului Kanal D2, Liviu Guţă a vorbit deschis despre copilăria nefericită pe care a avut-o şi perioada de detenţie.

Liviu Guţă a vorbit despre traumele copilăriei cauzate de tatălui lui

liviu guta wikipedia

Citeste si: Liviu Guță, dezvăluiri tulburătoare despre copilărie. „Tatăl meu a făcut infarct. A murit în brațele mamei”

Artistul a precizat că tatăl nu a fost o figură paternă în adevăratul sens al cuvântului, în viaţa lui. Copilăria nefericită şi-a pus amprenta asupra cântărețului de muzică lăutărească şi abia când a ajuns adult, a putut să ierte viaţa grea pe care a avut-o.

„Nu am avut o copilărie frumoasă. Tatăl meu a fost un om foarte drastic, un om rău. Spun asta pentru că am văzut cu ochii mei. Tatăl meu a murit acum doi ani, după ce a făcut infarct. A murit în brațele mamei. Era foarte rău cu noi, dar și violent pentru că o bătea pe mama.

Înainte să moară tatăl meu, m-am întâlnit cu el la Brașov.

Am stat cu el la o sticlă de vin și-am zis: „Eu te iert pentru tot ceea ce mi-ai făcut”. Eu așa sunt. Te ierți pe tine și apoi ierți pe toată lumea. În viața asta dacă ierți, este cea mai frumoasă satisfacție”, a dezvăluit Liviu Gută.

Liviu Guţă a petrecut 6 luni în puşcărie

Liviu Guţă s-a dorit să-şi depăşească condiţia de acasă şi a luat hotărârea de a fugi din ţară.

Viaţa grea, plină de lipsuri, l-a împins pe tânărul cu puţini ani peste vârsta majoratului, să facă lucruri pe care mulţi oameni le-ar regreta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am stat 6 luni în Austria, până când m-au prins nişte civili. M-am dus dimineața să-mi iau nişte plăcinte şi au venit unii. 

Mi-au pus piciorul pe cap, mi-au pus cătuşele şi mi-au zis: „Hai cu noi!”.

După ce a fost întrebat tara de provenienţă, Liviu Guţă a pecizat Serbia. Decizia a luat-o instant pentru că ştia foarte bine limba sârbească şi auzise în acele vremuri ca cei care sunt expulzați, scapă de închisoare şi nu păţesc lucruri grave. In scurt timp după capturare, percheziția a fost începută şi îi era teamă să nu-i găsească paşaportul, care se afla în lenjeria intimă.

„Polițistul nu m-a dezbrăcat de tot şi m-au băgat într-o celulă. Mi-au zis: „O să stăm patru – cinci ani aici şi ne spui cine ești! Când am auzit, am început să mănânc pașaportul. Avea şi fier pe coperta lui şi mă gândeam că nu am cum să mănânc metalul, indiferent de ce aş face.(...) Până la urma le-am arătat pașaportul.” a povestit Liviu Guţă pentru canalul YouTube theExclusive, al postului Kanal D.

Mama lui Liviu Guţă i-a făcut parastas, crezând că băiatul ei a murit

liviu guta puscarie

Citeste si: Roxana îl atacă pe Liviu Guță după ce artistul a anunțat că divorțează: "Nu așa se spală rufele"

„M-au dus într-un lagăr, un fel de pușcărie... dar era mai bine ca acasă! Ce aveai acolo, nu aveai într-un mall! Îţi dădeau bani şi haine. La ora 20 seara aveam program eu, pentru că învățasem doua manele. Deci nu cantam manele şi nici nu-mi plăceau, ca să vezi ironia sorţii. Aţi înţeles ideea, nu era chiar puşcărie....

Când am intrat în celulă şi am văzut 8 persoane acolo şi eu aveam o pungă cu lucrurile mele. Când am intrat era un singur roman, în rest musulmani, marocani. Numai imigranți erau. M-am împrietenit repede cu toţi, dar romanul nu voia să vorbească. Făcusem AMR pe perete. Mi-au dat referendum 5 ani, interdicție în Austria. Am stat 6 luni.”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Artistul nu a dat telefon acasă în perioada petrecută în închisoare. Considera ca acasă trebuie să ajungă în condițiile bune, fără a pune pe gânduri familia. În închisoare practica muncile ușoare, cum ar fi zugrăvitul coridoarelor şi practic nu a considerat ca perioada de detenție a fost una grea.

„Am ajuns acasă cu zece mărci şi cu un pieptăn!" La eliberarea din închisoare, lui Liviu Guţă i-au râs sprâncenele şi nu i-au dat mâncare pentru drum, aşa cum era procedura închisorii.

După un lung drum, artistul a ajuns acasă.

„Eu nu am ştiut că mi-au făcut parastas. Eu nu aveam sprâncene şi m-a întâmpinat fratele meu. A strigat-o pe mama şi când m-a văzut a leşinat.

Succesul lui Liviu Guţă a venit în momentul în care a lansat piesa „4 nopţi şi 4 zile”.  În trei zile celebra manea se cânta peste tot in tară.

Un producător hotărâse să îi pună numele de Liviu Guţă, deşi numele lui de familie este Mititelu. Decizia a venit în urma faptului că el seamănă la voce cu Nicolae Guţă, mai ales că în acele vremuri era unul dintre cei mai căutați interpreți de manele.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei: „Mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc? Declarațiile făcute de artist: „Cu acte și fără...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies