„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!
„Am început să mănânc paşaportul!” Liviu Guţă a vorbit deschis despre perioada petrecută în puşcărie!

Celebrul interpret de manele, Liviu Guţă a vorbit despre perioada de detenţie pe care a avut-o în Austria.

Liviu Mititelu, cunoscut publicului din România şi de peste hotare, cu numele de Liviu Guţă, a povestit cele mai grele momente din viaţa lui într-un interviu emoționant. În emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiţă, difuzată pe canalul de YouTube theExclusive a postului Kanal D2, Liviu Guţă a vorbit deschis despre copilăria nefericită pe care a avut-o şi perioada de detenţie.

Liviu Guţă a vorbit despre traumele copilăriei cauzate de tatălui lui

liviu guta wikipedia

Citeste si: Liviu Guță, dezvăluiri tulburătoare despre copilărie. „Tatăl meu a făcut infarct. A murit în brațele mamei”

Artistul a precizat că tatăl nu a fost o figură paternă în adevăratul sens al cuvântului, în viaţa lui. Copilăria nefericită şi-a pus amprenta asupra cântărețului de muzică lăutărească şi abia când a ajuns adult, a putut să ierte viaţa grea pe care a avut-o.

„Nu am avut o copilărie frumoasă. Tatăl meu a fost un om foarte drastic, un om rău. Spun asta pentru că am văzut cu ochii mei. Tatăl meu a murit acum doi ani, după ce a făcut infarct. A murit în brațele mamei. Era foarte rău cu noi, dar și violent pentru că o bătea pe mama.

Înainte să moară tatăl meu, m-am întâlnit cu el la Brașov.

Am stat cu el la o sticlă de vin și-am zis: „Eu te iert pentru tot ceea ce mi-ai făcut”. Eu așa sunt. Te ierți pe tine și apoi ierți pe toată lumea. În viața asta dacă ierți, este cea mai frumoasă satisfacție”, a dezvăluit Liviu Gută.

Liviu Guţă a petrecut 6 luni în puşcărie

Liviu Guţă s-a dorit să-şi depăşească condiţia de acasă şi a luat hotărârea de a fugi din ţară.

Viaţa grea, plină de lipsuri, l-a împins pe tânărul cu puţini ani peste vârsta majoratului, să facă lucruri pe care mulţi oameni le-ar regreta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am stat 6 luni în Austria, până când m-au prins nişte civili. M-am dus dimineața să-mi iau nişte plăcinte şi au venit unii. 

Mi-au pus piciorul pe cap, mi-au pus cătuşele şi mi-au zis: „Hai cu noi!”.

După ce a fost întrebat tara de provenienţă, Liviu Guţă a pecizat Serbia. Decizia a luat-o instant pentru că ştia foarte bine limba sârbească şi auzise în acele vremuri ca cei care sunt expulzați, scapă de închisoare şi nu păţesc lucruri grave. In scurt timp după capturare, percheziția a fost începută şi îi era teamă să nu-i găsească paşaportul, care se afla în lenjeria intimă.

„Polițistul nu m-a dezbrăcat de tot şi m-au băgat într-o celulă. Mi-au zis: „O să stăm patru – cinci ani aici şi ne spui cine ești! Când am auzit, am început să mănânc pașaportul. Avea şi fier pe coperta lui şi mă gândeam că nu am cum să mănânc metalul, indiferent de ce aş face.(...) Până la urma le-am arătat pașaportul.” a povestit Liviu Guţă pentru canalul YouTube theExclusive, al postului Kanal D.

Mama lui Liviu Guţă i-a făcut parastas, crezând că băiatul ei a murit

liviu guta puscarie

Citeste si: Roxana îl atacă pe Liviu Guță după ce artistul a anunțat că divorțează: "Nu așa se spală rufele"

„M-au dus într-un lagăr, un fel de pușcărie... dar era mai bine ca acasă! Ce aveai acolo, nu aveai într-un mall! Îţi dădeau bani şi haine. La ora 20 seara aveam program eu, pentru că învățasem doua manele. Deci nu cantam manele şi nici nu-mi plăceau, ca să vezi ironia sorţii. Aţi înţeles ideea, nu era chiar puşcărie....

Când am intrat în celulă şi am văzut 8 persoane acolo şi eu aveam o pungă cu lucrurile mele. Când am intrat era un singur roman, în rest musulmani, marocani. Numai imigranți erau. M-am împrietenit repede cu toţi, dar romanul nu voia să vorbească. Făcusem AMR pe perete. Mi-au dat referendum 5 ani, interdicție în Austria. Am stat 6 luni.”

Citește și: Mihaela Homa, imaginile durerii din cimitir: „Cât îmi lipsești”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit să-i aducă un omagiu unei persoane foarte dragi- kanald.ro

Citește și: Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării- stirilekanald.ro

Artistul nu a dat telefon acasă în perioada petrecută în închisoare. Considera ca acasă trebuie să ajungă în condițiile bune, fără a pune pe gânduri familia. În închisoare practica muncile ușoare, cum ar fi zugrăvitul coridoarelor şi practic nu a considerat ca perioada de detenție a fost una grea.

„Am ajuns acasă cu zece mărci şi cu un pieptăn!" La eliberarea din închisoare, lui Liviu Guţă i-au râs sprâncenele şi nu i-au dat mâncare pentru drum, aşa cum era procedura închisorii.

După un lung drum, artistul a ajuns acasă.

„Eu nu am ştiut că mi-au făcut parastas. Eu nu aveam sprâncene şi m-a întâmpinat fratele meu. A strigat-o pe mama şi când m-a văzut a leşinat.

Succesul lui Liviu Guţă a venit în momentul în care a lansat piesa „4 nopţi şi 4 zile”.  În trei zile celebra manea se cânta peste tot in tară.

Un producător hotărâse să îi pună numele de Liviu Guţă, deşi numele lui de familie este Mititelu. Decizia a venit în urma faptului că el seamănă la voce cu Nicolae Guţă, mai ales că în acele vremuri era unul dintre cei mai căutați interpreți de manele.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Oana Lis, noi dezvăluiri despre relația cu fostul edil al Capitalei: „Mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc? Declarațiile făcute de artist: „Cu acte și fără...”

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies