„Am început să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că nu am fost acasă când s-a întâmplat.” Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre momentul în care fratele său și-a pus capăt zilelor

„Am început să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că nu am fost acasă când s-a întâmplat.” Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre momentul în care fratele său și-a pus capăt zilelor
„Am început să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că nu am fost acasă când s-a întâmplat.” Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre momentul în care fratele său și-a pus capăt zilelor

Marcela Fota a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Fratele său, Viorel, și-a pus capăt zilelor cât timp artista era în America.

Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista a ajuns la inima publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi, puternică și mereu cu zâmbetul pe buze.

Cu toate acestea, chiar dacă afișează o imagine puternică, îndrăgita interpretă de muzică populară ascunde în sufletul său numeroase suferințe.

Marcela Fota a avut parte de numeroase încercări de-a lungul vieții, peste care a reușit să treacă.

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă ”, Marcela Fota și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

Marcela Fota nu a fost prezentă la înmormântarea fratelui său

Citește și: „Am trecut prin teama că la un moment dat mă sting și îmi rămâne copilul. Copilul meu n-a scos un cuvânt despre tatăl lui și o lacrimă.” Marcela Fota a făcut mărturisiri despre pierderea soțului ei

Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre momentul în care fratele său și-a pus capăt zilelor
Marcela Fota[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Sunt foarte nerăbdătoare să îl aduc în fața voastră!” Marcela Fota le-a dat fanilor ei o veste foarte importantă. Artista este în culmea fericirii

Unul dintre momentele grele care i-au marcat existența a fost cel în care fratele său, Viorel, și-a pus capăt zilelor. Artista se afla în America și nu a fost prezentă la înmormântare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

A fost o febră foarte mare și o alergătură mare pentru că am tot încercat să găsesc bilet pentru România. Nu am găsit bilet, nu am venit acasă când s-a întâmplat. Singura soluție pe care o găsisem era un bilet cu care aș fi ajuns acasă la câteva ore după înmormântare și am considerat că nu mai are rost.

A urmat o perioadă în care am refuzat să stau de vorbă cu oricine. Nu acceptam să vină cineva la mine să-mi spună că îi pare rău pentru că aveam impresia că vin din complezentă pentru că nimeni nu îl știe pe fratele meu și nu știau ce simt eu.

Am plecat să cânt ca să nu mai stau concentrată pe acea întâmplare, să mă concentrez pe ce am eu de făcut.

A trebuit să învăț să nu mă mai gândesc la acel lucru și să depășesc momentul .”, a mai explicat, vizibil emoționată, îndrăgita interpretă de muzică populară.

Marcela Fota nu a putut să viziteze mormântul fratelui său timp de 5 ani

Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre momentul în care fratele său și-a pus capăt zilelor
Marcela Fota[Sursa foto: Captură YouTube]

Decizia fratelui său de a-și pune capăt zilelor a fost una extrem de dureroasă pentru Marcela Fota, care l-a învinovățit pe Viorel pentru tot ceea ce s-a întâmplat ulterior în viața sa.

În urma acestui eveniment tragic, mama artistei s-a îmbolnăvit și a urmat o perioadă extrem de grea pentru interpreta de muzică populară, care, nici în ziua de astăzi nu știe ce l-a făcut pe fratele său să ia această decizie.

Am început să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că nu am fost acasă când s-a întâmplat și pentru mine fratele meu era la București cu familia lui.

Prima trăire atunci și primele mele sentimente care au fost vis-a-vis de această întâmplare au fost de mare dezamăgire față de el.

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

De atunci mama noastră a început să aibă probleme cu inima, a avut o criză epileptică. Faptul că el a decis singur să își ia viața, eu am fost extrem de dezamăgită și l-am considerat vinovat de toate problemele noastre. Timp de cinci ani nu am putut să merg la fratele meu la mormânt pentru că eu în această perioadă l-am învinovățit.

Nu știm de ce s-a sinucis, presupuneri sunt foarte multe, însă ce a fost de fapt nu știe nimeni. Dacă stai de vorbă cu oamenii de specialitate, spun că a fost vorba de depresie .”,   a mai dezvăluit Marcela Fota.

Marcela Fota, despre momentul în care soțul său s-a stins din viață

Marcela Fota, despre momentul în care soțul său s-a stins din viață
Marcela Fota alături de soțul și fiul său[Sursa foto: Facebook]

Un alt moment extrem de greu din viața artistei a fost cel în care soțul său s-a stins din viață. Interpreta de muzică populară a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de cel căruia i-a dăruit un copil. Din păcate, însă, bărbatul a părăsit mult prea devreme această lume, la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct miocardic.

A fost absolut neașteptat. Mergea regulat la cardiolog, de două ori pe an. El era un om foarte activ. Pasiunea lui era munca. Nu avea niciun viciu. Singurul lui viciu era munca. A venit acasă, am luat micul-dejun împreună, apoi el a plecat la bancă să scoată niște bani. Urma să ne întâlnim la Financiar. Eu am ajuns la Financiar. Noi avem birourile pe etajul 1 și el a rămas la parter să facă niște copii la niște acte. Atunci s-a întâmplat. Eu am sunat că nu mai venea sus. Am sunat și mi-au răspuns din biroul respectiv și mi-au spus « Veniți!». Într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat. Un infarct miocardic. ”, a povestit Marcel Fota.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Credeam că acela va fi ultimul recital din viața mea. Nu aveam deloc suflu.” Rona Hartner, primul concert din noua sa viață! Artista revine pe scenă după ce a învins cancerul

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies