Am găsit-o pe prima nevastă a lui Leo de la Strehaia! Ce mai face şi cum arată, acum, Anca


După o lungă perioadă în care a dispărut din viaţa publică, după divorţul de Leo de la Strehaia, Anca a decis să îşi facă, din nou, apariţia, părând să fie într-o formă fizică de invidiat.

Chiar dacă a divorţat de Leo de la Strehaia în urma unor scandaluri monumentale, Anca a continuat să ţină legătura cu familia controversatului ”Prinţ al Ţiganilor”.

De curând, chiar dacă se fereşte de camere şi de apariţii publice, Anca, fosta soţie a lui Leo de la Strehaia, s-a lăsat pozată în maşina fiului lor. Zâmbitoare şi relaxată, Anca, purtând o ţinută tradiţională rromă, părea să fie într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă a mai pus câteva kilograme pe ea de la ultima apariţie la televizor, pe când telenovela dintre ea şi Leo se desfăşura în faţa camerelor de luat vederi.

Mai mult, Anca pare că a continuat să se îngrijească după divorţul de Leo şi, mai mult, nu a uitat să facă drumuri la medicul estetician pentru a-şi întreţine buzele conturate cu acid hialuronic.


Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum un an şi jumătate după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo.
Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Retrasă din luminile rampei după scandalurile epocale pe care le-a avut cu fostul ei soț, Leo, Anca de la Strehaia se concentrează acum pe familie, ducând o viață aparent liniștită. Din păcate pentru ea, Anca a primit recent cea mai proastă posibilă, fiind executată silit într-un dosar în care furnizorul de energie electrică a obținut de la fosta soție a lui Leo suma de 11095 lei! Pentru că a acumulat o groază de facturi neachitate, Anca a fost dată în judecată de furnizor, pierzând procesul la finalul anului trecut.

Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în oricare dintre formele prevăzute de lege, a dispoziţiilor din titlul executoriu reprezentat de sentinţa penală nr. 89/2017 pronunţată de Judecătoria Strehaia in dosarul nr.xxx, executarea privind suma de 11095,63 lei reprezentând prejudiciu nerecuperat. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac .”, așa suna decizia instanței de la sfârşitul lui 2018, prin care Anca era obligată la plata sumei restante. Pe 22 ianuarie, însă, la Judecătoria Strehaia, procesul dintre furnizorul de energie electrică şi Anca a cunoscut o altă înfăţişare, fosta nevastă a lui Leo obţinând o ultimă amânare până la finalul lui februarie!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia, declaratii uimitoare despre Diana Belbita de la Exatlon! “Eram innebunit dupa ea”

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Mama Elenei Gheorghe, transformare uriaşă! A slăbit 10 kilograme, şi-a schimbat garderoba şi a atras toate privirile la o petrecere! Artista le-a eclipsat pe fiicele ei! FOTO...

Momente ŞOCANTE pentru Jador! Uite ce a păţit artistul! "Au sărit pe capotă..."

Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme! Cum a reușit această performanță: „Pot să spun că am exclus...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri