„Am fost atât de afectată”. Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta

Ce se întâmplă cu Lora și cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație. Vedeta a făcut anunțul neașteptat.

Vești neașteptate în showbiz-ul românesc! În urmă cu câteva luni, Lora a anunțat că urmează să se căsătorească în curând cu Ionuț Ghenu. Cu toate acestea, cei doi au anulat marele eveniment.

După șapte ani de relație, Lora a anunțat ce se întâmplă în relația ei cu Ionuț Ghenu și de ce nunta nu mai are loc. În urmă cu doi ani, planurile le-au fost date peste cap de decesul mamei Lorei, de data aceasta un alt eveniment i-a făcut pe cei doi să nu mai continue pregătirile pentru nuntă.

Artista a povestit în cadrul unui interviu că a fost puternic afectată de războiul din Ucraina, așa că momentan amână nunta:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lora
Lora a anunțat că nu se mai căsătorește cu Ionuț Ghenu[Sursa foto: Instagram]

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta.

Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic”, a declarat Lora în cadrul unui interviu Tv.

Lora, pregătită să treacă la un nou nivel al vieții sale

De asemenea, Lora a mai dezvăluit că abia așteaptă să împlinească 40 de ani, pentru că întotdeauna a apreciat femeile care au această vârstă.

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50. Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații.

Ai tot ce trebuie. Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat. Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat”, a mai spus Lora.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies