Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc: „Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Lora si Ionut Ghenu
Lora si Ionut Ghenu se casatoresc

Celebra artistă și logodnicul său urmează să ajungă în fața altarului, după șapte ani de relație! Când se căsătoresc.

După șapte ani de relație, Lora a dezvăluit în cadrul unui podcast că se căsătorește cu logodnicul său, Ionuț Ghenu. Fanii celor doi așteaptă de ani de zile acest anunț, iar de curând frumoasa vedetă a decis să dea vestea cea mare.

Lora și Ionuț Ghenu urmează să devină soț și soție în curând, iar Horia Brenciu este cel care a aflat primul când se va întâmpla acest lucru.

Citeste si: Lora a renunțat la inelul de logodnă! Care este motivul real

Horia Brenciu a dezvăluit pe conturile sale de socializare că a aflat primele detalii despre nunta Lorei, iar în cadrul podcast-ului său, și fanii vor descoperi acest lucru:

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele

de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa: „Am urlat în pernă și m-am ascuns în baie”

Lora si Ionut Ghenu
Lora si Ionut Ghenu se casatoresc[Sursa foto: Instagram]

Lora și Ionuț Ghenu au vrut să se căsătorească și în trecut

Din cauza pandemiei de coronavirus, Lora și Ionuț Ghenu au decis să amâne nunta.

În plus, în 2020, Lora a trecut prin cele mai grele momente din viața sa, atunci când i-a murit mama. La scurt timp după acest eveniment tragic, Lora și logodnicul său au rămas blocați în Bali timp de două luni.

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.” (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

,,Nunta se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi.

Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, spunea Lora în cadrul unui interviu.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies