„Am fost abuzată de 6 bărbați” Maria Foca, destăinuiri cutremurătoare despre copilăria plină de traume

„Am fost abuzată de 6 bărbați” Maria Foca, destăinuiri cutremurătoare despre copilăria plină de traume
„Am fost abuzată de 6 bărbați” Maria Foca, destăinuiri cutremurătoare despre copilăria plină de traume

Maria Foca și-a dezvăluit povestea cutremurătoare de viață cu ochii în lacrimi.

Maria Foca este în prezent life coaching, iar prin intermediul meseriei sale îi ajută pe oamenii care au nevoie să-și găsească drumul în viață. Din păcate, propria sa viață nu a fost așa cum ar fi trebuit. Maria Foca a trecut prin numeroase traume în copilărie. Cu doi părinți consumatori de alcool, care veșnic erau într-un continuu scandal și o traumă care i-a marcat adolescența, Maria Foca a povestit cu ochii în lacrimi cum a reușit să treacă peste încercările vieții și să ajungă acolo unde este în prezent.

Maria Foca a fost abuzată de 6 bărbați

Citește și: „Pentru mine e o normalitate să mă descurc cu picioarele.” Lorelai Moșneguțu a refuzat să facă o schimbare și să aibă mâini bionice

Maria Foca a fost abuzată de 6 bărbați
Maria Foca a fost abuzată de 6 bărbați[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria Foca a trecut prin clipe de groază. La 16 ani a fost violată de 6 bărbați maturi, cam de aceeași vârstă cu tatăl ei.

Acest eveniment traumatizant o marchează până și în ziua de astăzi, când a povestit cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată pe Kanal D2, despre cum de abia a reușit să scape din mâinile bărbaților care și-au bătut joc de ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„Aveam o prietenă cu care mă știam de ceva vreme, venea și la mine acasă, îl cunoșteam și pe prietenul ei.

În același grup mai era un băiat. Am mers la el acasă, cu un taxi, era zi, cu gândul că el se va schimba de haine și vom pleca unde trebuie să mergem. Ei erau de etnie romă. Mi-a zis să cobor cu el, nu am vrut inițial. Mi-a zis că doar se schimbă și ne întoarcem. Nu a fost așa... A închis ușile cu grilaj și acolo era de fapt vorba să se culce cu mine.
Mi-a spus că mă încearcă să vadă dacă sunt fată mare și se oprește. Nu s-a oprit...A fost o luptă între noi. L-am rugat să nu facă asta, să nu mă distrugă, îmi era frică de mama, că ea mereu îmi spunea să intru fată mare în biserică. Am adormit și m-am rugat să mă trezesc la 6 dimineața, când era primul tramvai ca să pot să plec de acolo.
Peste noapte a bătut la ușă și erau alți 6 bărbați, a ieșit afară, au stat de vorbă cu el. A venit în casă și îmi spunea că nu mă culc cu ei, cu cei 6, o să îl omoare, că are o datorie mare la ei. Eram disperată, nu știam ce să fac. Era o minciună totală, de fapt voia să fiu o femeie a lui care să facă bani.
Eu spuneam că nu vreau, iar el mi-a zis să aleg dacă cu toți odată sau pe rând. Erau bărbați în toată firea, de vârsta lui tata. Am terminat cu toți ceilalți, a mai vrut și el o dată. Am reușit să fug la 6 dimineața. Nu am spus nimănui, pentru că știam că sunt oameni periculoși și m-au amenințat. M-a salvat și protejat un băiat de etnie romă din alt clan."
, a declarat Maria Foca.

Copilăria Mariei Foca, plină de bătăi și abuzuri

Citește și: „Medicii mi-au mai dat două luni.” Ștefan Stan a povestit cu durere în suflet despre un moment dificil cu care s-a confruntat. Cum a aflat artistul că tatăl său a decedat

Copilăria Mariei Foca, plină de bătăi și abuzuri
Copilăria Mariei Foca, plină de bătăi și abuzuri[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria Foca a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie atunci când trebuia să fie arbitru între părinții săi, care adesea aveau parte de scandaluri și bătăi. Copila de atunci trăia cu grijă în fiecare zi ca nu cumva mama sa să nu-și piardă viață din mâinile tatălui.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Se bea alcool, părinții se jigneau și urmau scandaluri. Erau jigniri urâte, bătăi, lovituri, eu eram lângă ei și ascundeam orice putea deveni armă. Au fost cazuri în care tata a împins-o pe mama cu capul de ceva. Tata era cel care dădea, iar mama reproșa. Întotdeauna s-a întâmplat asta, de 4-5 ori pe săptămână. După ce se omorau în bătaie se împăcau, fără să discute ce s-a întâmplat cu o zi înainte.", a mărturisit Maria Foca, la „În Oglindă”.

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

„Marea tragedie vestimentară în țara asta” Ovidiu Buta, declarații tranșante la adresa divelor din România. Ce spune stilistul despre Andra, Delia și Andreea Marin

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies