„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Andreea Bălan, o artistă foarte apreciată, a participat recent ca invitată la un podcast organizat de Jorge, un prieten apropiat de-al său. Acesta i-a oferit posibilitatea să discute despre experiențele din viața sa personală și profesională de peste 20 de ani în muzică.

Andreea Bălan este decisă să fie cât mai deschisă și sinceră, conform recentelor ei apariții online, în care a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă în viața personală. Unul dintre principalii factori de îngrijorare este procesul de custodie pentru cele două fiice ale sale, în care tatăl George Burcea este implicat.

Citește și: Jador a reacționat într-un mod neașteptat la un concert din Deva! Ce s-a întâmplat cu artistul la final de spectacol

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Într-o atmosferă prietenoasă, Andreea Bălan a fost prezentă în cadrul podcast-ului organizat de Jorge, unde a împărtășit detalii despre viața sa personală și despre cariera muzicală de succes începută încă din adolescență.

Întrebată ce ar alege dintre un milion de euro sau dragostea vieții ei, artista a mărturisit că ar prefera să își găsească marea iubirii, deoarece banii i-a făcut deja.

„Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit. Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a spus vedeta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei[Sursa foto: Facebook]

Luptă aprigă cu tatăl pentru fetițe

Artista a vorbit despre mai multe procese în care este implicată. Unul dintre procese este cel de custodie pentru copii, care s-a încheiat, dar există și un proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă care nu a dat rezultate și persoana respectivă cere în continuare custodie exclusivă, mai ales că tatăl copiilor s-a mutat în America.

De asemenea, există și un proces de calomnie deschis acum un an și jumătate.

Principalul interes al vedetei este să aibă grijă de copiii ei, însă custodia este importantă din punct de vedere logistic, pentru că tatăl copiilor locuiește în afara țării.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat.

Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat. Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp.
Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie. Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect.
Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este”,
 a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele.” Armin Nicoară a fost urmărit de un bărbat necunoscut, în miez de noapte. Ce discuție au purtat cei doi

 Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

„Regulile nu sunt făcute degeaba.” Andreea Marin, despre cum o crește pe Violeta

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies