„Bărbată-miu stă tot timpul plecat de acasă.” Ce a declarat Silvana Rîciu despre noua ei căsnicie

„Bărbată-miu stă tot timpul plecat de acasă.” Ce a declarat Silvana Rîciu despre noua ei căsnicie
„Bărbată-miu stă tot timpul plecat de acasă.” Ce a declarat Silvana Rîciu despre noua ei căsnicie

Silvana Rîciu, în vârstă de 42 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a anunțat că se va căsători din nou, la doar un an de când a divorțat de fostul soț.

Artistei nu îi este ușor cu cei trei copii, mai ales că soțul său nu o ajută atât de mult pe cât ar trebui, deoarece nu petrece mult timp pe acasă.

Citește și: Roxen, muzică bună și povești de viață impresionante, în această seară, la “Duet cu Alexandra”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D2

Ce a declarat Silvana Rîciu despre căsnicia ei

Pe data de 19 septembrie 2019, artista s-a măritat cu colegul său de scenă, Nicușor Ioniță în vârstă de 36 de ani. Cei doi se știau de mulți ani dar nu au avut nicio legătură mai departe de cea profesională.

La un an după ce și-au unit destinele, Silvana Rîciu a adus pe lume și cel de-al treilea copil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Din prima căsnicie artista are doi copii, pe Andrada de 14 ani și pe Luca de 12, iar în urmă cu doi ani a adus-o pe lume pe Anastasia Maria. În momentul actual, cântăreața are grijă de cei trei copii, iar soțul ei nu prea stă pe acasă.

„Soțul meu?! Nu prea mai stă pe acasă. El este plecat tot timpul. Are și o școală de muzică, are și o emisiune de folclor, se ocupă și de părinții lui, de mama lui.

Așa că, totul a rămas pe capul meu. Tot ce ține de copii, de casă, îmi revine mie, ca mamă”, a spus artista.

Ce a mai declarat artista despre copiii ei

Ea a mai declarat că nu se gândea să mai facă un copil și că Luca își dorea foarte mult un frățior.

„Sincer, nu mă gândeam să mai fac un copil. Luca își dorea foarte mult un frățior, mai mult o surioară. Mi-era teamă, de fapt, pentru că eu nu sunt un om prea răbdător. Acum, Anastasia îmi solicită răbdarea la maxim, nu am altă variantă. Trebuie să-mi țin nervii în frâu, e și dulcică și nebunică. Noi mamele trebuie să ne sacrificăm! Eu îmi doresc toți copiii să fie realizați.

Am copii care învață bine, sunt ascultători și care sunt pe placul oricărei mame. Orice mamă și-ar dori să fie împlinită. Dar, e tare greu cu trei copii, pentru că e o normă întreagă. Nu ai timp de tine absolut deloc”, a mai spus artista.

Citește și: „Avem foarte multă treabă împreună.” Ce a declarat Andreea Bălan, după ce a apărut alături de Jador la miezul nopții. Ce relație au cei doiCitește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Așa că să nu mai plângă.” Deea Maxer a avut nevoie de suport moral de la Elena Merișoreanu, după a decis să divorțeze de Dinu. Ce i-a spus artista despre acest subiect

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies