„Am căzut din picioare.” Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată


Andreea Mantea este un model pentru foarte multe persoane, iar vedeta este singură de multă vreme. Experiențele pe plan sentimental au învățat-o foarte multe lecții, iar în momentul actual le este de ajutor și altora.


In articol:

Vedeta a povestit, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, despre cum a aflat că a fost înșelată.

Citește și: Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

Vedeta a ales să fie o persoană discretă, atunci când vine vorba despre relația ei de cuplu, iar din acest motiv există foarte multe lucruri care nu se știu. Cu toate acestea, în momentul actual, în cadrul emisiunii la care a luat parte, prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a oferit câteva detalii despre momentul în care a aflat că a fost înșelată.

Andreea Mantea a declarat că a fost foarte dur, iar acest eveniment a îngenuncheat-o, deoarece i-a amorțit tot corpul, a căzut din picioare, iar lacrimile îi curgeau pe față fără să își dea seama.

„Am și auzit, am și văzut, am văzut și în mesaje. Doar am auzit, asta a fost cel mai dur, asta, pe mine, m-a îngenuncheat. Plăcerea simțită (n.r. ce a auzit).

Noi râdem și glumim acum, că am trecut peste ele. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să îmi dau seama, nu mai aveam aer, am luat-o pe alte... Au trecut. Să plâng după așa ceva?”, a mărturisit prezentatoarea.

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea ajung mâine la Timișoara!

David, cel mai important pentru Andreea Mantea

Andreea Mantea este o mamă singură, iar din acest motiv trebuie să îi dedice timp fiului său în permanență, iar din acest motiv, vedeta nu se poate gândi la o relație.

„În acest moment, copilul meu, eu fiind o mamă singură, copilul meu are nevoie de mine, de două ori. Și are nevoie de mine maxim, pentru că se dezvoltă și are nevoie de mine să fiu și stâlp, să fiu și iubire, să fiu și căldură, să fiu și o palmă atunci când e nevoie, să fiu de toate și să trec așa, de la una la alta, de la una la alta. Pe asta vreau să mă concentrez acum, pentru că el este singurul bărbat care are voie să mă rănească, ca să zic așa. El este singurul care are voie. În rest, nu am de ce să stau să accept din partea nimănui nimic.Este (n.r. un «mini Mantea »). Chiar zilele trecute vorbeam și mă gândeam «Doamne, dar mă copiază? El, totuși, nu m-a văzut făcând asta, deci de ce face asta? », că nu înțelegeam. Eu, când merg la film, sunt genul de om care râde când nu râde nimeni. El nu a fost cu mine la filme de oameni mari, deci nu știe cum reacționez eu când mă uit la un film... este identic. Da, are, are (n.r. sensibilitatea ei). Cred că am arătat doar lucrurile astea mai sensibile ale lui și lumea, cumva, îl vede alfel. Cred că ar fi trebuit să arăt și nenorociri”, a mai povestit Andreea Mantea.

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

Cum a reacționat Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Căutăm oameni care își doresc din tot sufletul.” Andreea Mantea, despre emisiunea la care lucrează în momentul actual

 


Abonează-te pe

Citește și:

„N-are nicio legătură cu lucrul ăsta.” Nicoleta din Casa Iubirii, însărcinată? Ce reacție a avut Sorin

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

„Am nevoie de ceva mai mare.” Jador, cadou de sute de mii de euro. Ce și-a achiziționat artistul

Copilul tău se comportă total nepotrivit? Ce trebuie să faci în această situație?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri