Alina Sorescu, primele dezvăluiri despre divorț. Ce spune despre custodia fetițelor: „Voi face tot posibilul”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie. Artista a făcut primele declarații chiar pe rețelele de socializare!

După o poveste de dragoste care a durat 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să se despartă. Artista a fost cea care a confirmat totul, precizând că ea a înaintat actele de divorț chiar la începutul acestui an.

Citeste si: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe: „Fiecare deja se impune”. Cum arată și ce vârste au cele două

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Facebook]

Alina Sorescu a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu

Deși nu preferă să vorbească public despre viața personală, solista și-a făcut în sfârșit curaj și a explicat, într-o postare pe rețelele de socializare, cum stau lucrurile de fapt. Foarte discretă de fel în ceea ce privește separarea de tatăl celor două fetițe, Alina Sorescu susține totuși că ea a fost cea care a inițiat procesul de divorț.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alex Ciucu: „Sunt om cu capul pe umeri”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Facebook]

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Mesajul publicat de vedetă pe rețelele de socializare nu s-a încheiat aici.

Aceasta menționează că va face în continuare tot posibilul pentru a-și proteja fetițele și pentru a le crește cum știe mai bine. În această perioadă foarte stresantă le mulțumește părinților ei pentru că i-au fost alături și că o susțin de ani de zile în tot ceea ce își propune să facă.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“, a mai scris ea.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alina Sorescu. În ce ipostază a fost surprins designerul

Alexandru Ciucu a cerut ordonanță preşedinţială

Creatorul de modă a cerut o ordonanță președințială, procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț dacă părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

În cazul celor doi, reclamația ar avea scopul de a o determina pe Alina Sorescu să respecte împărțirea custodiei celor două fetițe, dar și programul de vizitare.

„Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, le-a spus Alexandru Ciucu jurnaliştilor de la fanatik.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

"Nu mai comunicăm!" Tavi Clonda a vorbit, cu sinceritate, despre mariajul cu Gabriela Cristea

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum îți dai seama că ai o relație toxică. Care sunt cele 3 semne care îți indică acest lucru

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies