Unele alimente trebuie să fie evitate, pentru a ne asigura că sănătatea noastră nu are de suferit, aspect valabil și pentru vedetă.
Alina Pușcău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele de talie internațională, vizibilă și publicului larg din România. Aceasta se bucură de succesul pe care îl deține pe plan profesional, deși pe plan personal nu și-a găsit încă sufletul pereche. Cu toate acestea, recent a vorbit despre ce a determinat-o să își schimbe alimentația, dar și ce consumă cel mai des în prezent.
Alina Pușcău, despre alimentația care a ajutat-o să își pună sănătatea pe primul loc
Citește și: Cine este Alina Pușcău. „Să nu te compari cu nicio fată, deoarece atunci vine neîncrederea în tine.”
Recent, aceasta a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a vorbit despre ce a determinat-o să își creeze o dietă proprie, pentru a susține mai mult sănătatea. Astfel, Alina Pușcău a subliniat faptul că a descoperit la un moment dat faptul că are mercur în sânge, astfel că a fost nevoită să își schimbe radical alimentația, iar cel mai des consumă în prezent ovăz, omletă cu mai multe albușuri decât gălbenușuri, salată, pui și orez.
“Am început să fac această dietă, să formulez dieta mea și totul prin experiența vieții, m-am îmbolnăvit, am avut mercur în sânge și a trebuit să găsesc o posibilitate, ce trebuie să mănânc, ce proces trebuie să fac ca să pot să mă vindec, și m-a ajutat foarte mult această dietă și tratamentele pe care le-am avut naturaliste. (…)
Ovăzul e foarte bun, pentru că… înainte să te duci la sală cum ar veni, nu ți-e foame, te umfli, adică...
Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
După sală vin acasă și îmi fac omletă cu 5 albușuri și un gălbenuș și cu puțină salată sau și e că un steak de proteine, te ajută foarte mult, pentru că sub mușchi ai foarte
Pui cu orez sau pește cu orez, orezul e cel mai important. Știu că lumea zice de carbohidrați, dar orezul e cel mai important pentru că fiind în Asia, două luni de zile noi n-am mâncat pâine, nici n-am văzut pâine, dar ce am văzut? Orez, am mâncat foarte mult orez și de asta și fața s-a schimbat și pielea s-a schimbat, adică toți japonezii arată foarte tineri.”, a declarat Alina Pușcău.