Alina Eremia look a la Beyonce pentru noul videoclip


Alina Eremia şi-a schimbat look-ul pentru noul său videoclip „Doar noi” pe care l-a filmat în colaborare cu compozitorul şi cântăreţul de peste Prut, Mark Stam.

Admiratoare a cântăreţei Beyonce, Alina a mărturisit că este una din sursele ei de inspiraţie şi că această schimbare a văzut-o într-o apariţie artistei.

„Întotdeauna m-am jucat cu look-ul meu. Îmi place să experimentez şi să mă joc cu look-ul meu aşa că pentru videoclipul „Doar noi” am aplicat un breton fals. M-a inspirat apariţia lui Beyonce cu un breton aplicat exact la fel şi am vrut să încerc. Am fost încântată de schimbare şi mi-a plăcut cum a ieşit acest proiect. Cred că noi femeile ar trebui să ne jucăm cu look-ul nostru. Nu este nimic rău în a experimenta, din contră cred că acest lucru ne ajută să ne descoperim”, a declarat Alina Eremia.

În ultima perioadă artista şi-a împărţit activitatea între promovări şi platourile de filmare, iar aceast lucru a ţinut-o nedormită mai bine de 48 de ore. Aşa că după ce a încheiat filmările pentru cel mai recent videoclip, al piesei „Doar Noi”, prima oprire a fost la spital. După ce a primit atenţia medicilor, artista şi-a reluat activitatea.
În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Cel mai recent single, „Frezee”, colaborarea cu Monoir, a trecut graniţele ţării, bucurându-se de aprecierea turcilor, a grecilor  şi a bulgarilor.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Dacă ai dureri dese în zona pelvisului, trebuie să mergi URGENT la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri