Alimentul care reduce riscul de cancer la san si creste speranta de viata


Alimentul care reduce riscul de cancer la san si creste speranta de viata

Inca din Antichitate se stie despre beneficiile acestui aliment, iar egiptenii il consumau pentru cresterea sperantei de viata.

Cercetatorii moderni le dau dreptate. Intr-un studiu realizat la Universitatea din Perth au fost analizate datele a peste 2000 de femei din China. Oamenii de stiinta au studiat obiceiurile alimentare ale acestora, dar si alti factori precum greutatea, sedentarismul si fumatul. Astfel ei au descoperit ca femeile in a caror dieta se aflau ciupercile aveau un risc cu 64% mai scazut de a dezvolta cancer la san.

Mai mult, femeile care combinau dieta cu ciuperci cu miscarea regulata si consumul de ceai verde isi scadeau cu pana la 89% riscul de a face cancer la san.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Negresa de post. Cum iese delicioasă, chiar și fără lapte sau unt

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

George Hora și șoția lui vor deveni părinți pentru prima oară: ”4 ani și o minune”

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maria Andria a fost cerută de soție: „Nu știu ce să fac”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri