Alimentele pe care Saveta Bogdan le-a scos definitiv din mesele sale. Multe persoane nu ar rezista fără ele. “Nu mănânc deloc.”

Alimentele pe care Saveta Bogdan le-a scos definitiv din mesele sale. Multe persoane nu ar rezista fără ele. “Nu mănânc deloc.”
Alimentele pe care Saveta Bogdan le-a scos definitiv din mesele sale. Multe persoane nu ar rezista fără ele. “Nu mănânc deloc.”

Saveta Bogdan a dezvăluit secretele alimentației.

Îndrăgita artistă Saveta Bogdan se menține în formă și cu zâmbetul pe buze la vârsta de 78 de ani, iar dacă s-ar crede că urmează vreo dietă minune, interpretata de muzică populară este pe departe de acest lucru. În cadrul unui interviu pentru WOWBIZ, Saveta Bogdan a vorbit despre stilul de viață pe care îl are și cum respectă cu strictețe toate cele trei mese de peste zi.

Cu toate acestea, câteva alimente a reușit să le excludă din alimentație, deoarece este foarte atentă la kilogramele în plus pe care nu și le dorește. Chiar dacă există și mici excepții când vine vorba de evenimentele la care participă, interpreta încearcă pe cât posibil să-și păstreze echilibrul.

"Eu țin foarte mult la mine să nu mă îngraș. Nu mănânc doar o dată pe zi.

Iau micul dejun, la prânz mănânc o ciorbă, seara mai puțin ca să țin la dietă. Țin foarte mult la dietă, dar mănânc de toate așa, mai puțin dulciuri. Dulciuri, de fapt, nu mănânc deloc aproape și pâine foarte puțină. Mănânc foarte multe fructe, foarte multe salate, din acestea mănânc eu", a povestit Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Secretul care o ține pe Saveta Bogdan în formă și sfatul pe care îl oferă artista

Citește și: Cui vor rămâne costumele populare ale Savetei Bogdan? Artista a vorbit despre veșmintele sale populare „Să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „L-am simțit că a avut regrete. Eu câștigam bine față de ce avea el.” Saveta Bogdan, despre relația cu fostul soț și cum a aflat că s-a stins din viață

Nu doar alimentația o ajută să se păstreze în formă, ci și activitatea pe care o face de câteva decenii încoace. Chiar dacă viața de artist presupune foarte multe deplasări și turnee, fără să mai reușească cu săptămânile să ajungă acasă, Saveta Bogdan a dezvăluit inclusiv activitatea o ajută să facă mișcarea de care are nevoie zilnic, iar prin acest fapt îi sfătuiește pe toți să muncească.

Indiferent unde este plecată, artista alege la masa de prânz o ciorbă, în detrimentul tuturor mâncărurilor.

Citește și: Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

"Eu îi sfătuiesc pe toți să muncească foarte mult. Eu veșnic sunt pe drumuri, nu am timp noaptea să dorm decât vreo trei ore. Mereu am cântări și atunci mă mențin și la siluetă. Îmi place să arăt bine, dar uite că Dumnezeu îmi ajută. La prânz eu, de exemplu, nu mănânc decât ciorbă, nu mai mănânc și felul doi", a mai dezvăluit Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„Îmi vine să plâng. Fata mea e departe. E foarte greu să fii singur.” Saveta Bogdan, singură de ziua sa de naștere! Artista împlinește 78 de ani și îi simte mai mult ca niciodată dorul fetei!

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Gabriela Lucuțar, sfaturi pentru femeile care nu se mai regăsesc în relații: „Dacă ai credință în Dumnezeu și simți că nu ești bine acolo, trebuie să înțelegi că viața este foarte scurtă.”

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies