Alexandru Ivan, un lăutar de 21 de ani, a murit


Alexandru Ivan, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Costești, județul Buzău, cunoscut în lumea lăutarilor din județ, a murit sambata dimineață, la Spitalul Fundeni, din București.

Tânărul a descoperit că are cancer în urmă cu doar o săptămână! Alexandru a aflat că are cancer la ficat şi din păcate medicii nu l-au putut salva, a informat site-ul buzoienii.ro.

Tânărul a mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Acesta avea cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni.

Prietenii care l-au sunat sau l-au vizitat la spital au rămas surprinși să-l găsească la fel de vesel, glumeț şi zâmbitor, conform declaraţiilor unui prieten bun pentru sursa citată.

Citeste si: S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!

Pe pagina lui de Facebook au curs mesajele prietenilor devastați de vestea primită. „Chiar și când erai în spital, tu tot râdeai. Nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi. Tu mi-ai știut durerea mea, tu mi-ai fost mamă, tu mi-ai fost tată, când vorbeam cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..Tu ai fost familia mea. Toată viața mea nu o să te uit. Doamne, cu ce a greșit el, că era cea mai cuminte persoană pe care am cunoscut-o vreodată?”, a scris Kiril S.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri