Alexandru Cumpănașu vrea ca familia Dincă să fie arestată: „Au plâns destul verișorii mei”


Anunțul fostului candidat la Prezidențiale.


In articol:

La aproape patru luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a luat o decizie radicală.

Fostul candidat la președinție a afirmat că va continua ancheta în cazul nepoatei sale în vârstă de 15 ani, răpită de Gheorghe Dincă, la finalul lui iulie, susținând că “au plâns destul verișorii mei”.

„Voi cere din nou arestarea familiei Dincă și astăzi a mai fost audiat un italian care susține că familia Dincă făcea trafic de persoane. Cine râde la urmă, râde mai bine! Au plâns destul verișorii mei (n.red. părinții Alexandrei Măceșanu)! “, a afirmat Alexandru Cumpănașu.

„MAI BINE MOR ÎN PICIOARE DECÂT SĂ TRĂIESC ÎN GENUNCHI! Pentru a restabili ADEVĂRUL în fața manipulărilor: ALEXANDRA și Luiza sunt căutate de Squadra Mobile din Italia încă din data de 17.10.2019

ca urmare a plângerii depuse de către MINE și Teodora (mama Alexandrei). Am fost audiați 10 ore în 2 zile. Am mai fost însoțiți de un "translator" și un investigator care a fost audiat separat. Asa ca MINCIUNILE din aceste zile sunt impardonabile.

Un lucru este CERT: Faptul ca NU am acceptat ca un COPIL să fie declarat MORT la cheremul procurorilor și al decidentilor politici care acoperă inexplicabil acest caz a determinat un SISTEM odios să mă TERMINE.
Le transmit atât: NU voi accepta niciodată DECESUL Alexandrei și voi lupta pentru găsirea ei până la moarte.

Chiar dacă acum toate pârghiile sunt în mâinile sistemului nu în mâna mea. Si pentru a vedea forta pe care clanurile interlope o au asupra unor procurori atasez plângerea penală prin care am solicitat ieri ARESTAREA clanurilor Vacă, Oaca și Codița precum și solicitarea de acum 1 lună în același sens.

La care ni s-a răspuns ca nu este necesar. Probabil ca in acest caz este simplu: SISTEMUL BOLNAV TREBUIE SA-L ARESTEZE PE CUMPANASU. România- stat mafiot!”, a scris în urmă cu puțin timp Cumpănașu pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM cu fetele din liceul Alexandrei Măceșanu! Victima lui Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie clasa a X-a la un liceu din Caracal

Citeste si: Gheorghe Dincă, depistat cu o boală gravă în spatele gratiilor! Ce îi fac medicii

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de a fi eliberat, dintr-un motiv incredibil! Ce au anunțat avocații

Familia Alexandrei Măceșanu speră în continuare într-o minune și ca fiica lor să fie în viață. Părinții adolescentei au mers inclusiv în Italia pentru a afla dacă Alexandra nu a fost cumva o victimă a traficului de persoane.

Ce a anunțat DIICOT despre rămășițele din butoiul găsit în curtea lui Dincă

În raportul final al Institutului Național de Medicină Legală arată, cu o precizie de 99,93%, că dinții și oasele găsite în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă prezintă ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

„Din concluziile raportului de expertiză medico-legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, arată un comunicat de presă emis de DIICOT.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă ACUM cu fetele din liceul Alexandrei Măceșanu! Victima lui Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie clasa a X-a la un liceu din Caracal

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Gheorghe Dincă, depistat cu o boală gravă în spatele gratiilor! Ce îi fac medicii

Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza

Gheorghe Dincă, la un pas de a fi eliberat, dintr-un motiv incredibil! Ce au anunțat avocații

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 178ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri