Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza


Ce au hotărât părinții adolescentei.


In articol:

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, a anunțat, sâmbătă, că el și familia Luizei Melencu au luat decizia să meargă săptămâna viitoare la Departamentul Antimafia din Italia.

Vineri, Cumpănașu a anunțat că are informații cu privire la prima adolescentă dispărută în cazul Caracal, Luiza Melencu.

Dragi români, noaptea trecută am vizitat familia Melencu, cu care am stat de vorbă preț de câteva ore. Am prezentat familiei toate elementele de probe pe care le dețin cu privire la Luiza. În urma analizării probelor, am stabilit de comun acord, familia Melencu și cu mine, să ne deplasăm săptămâna viitoare, cât mai curând posibil, la Squadra Mobile (Departamentul Antimafia din Italia) pentru a depune plângere penală precum și toate mijloacele de probă pe care le deținem cu privire la faptul că Luiza ESTE în VIAȚĂ, dar și cu privire la familia Dincă și vinovăția acestora în acest caz”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

Vineri, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit faptul că deține informații și dovezi clare că Luiza Melencu se află în viață. Acesta a explicat faptul că deține fotografii și filmări cu Luiza Melencu.

Ce spune mama Luizei despre fotografia în care pare că este fiica sa

Mama Luizei Melencu a revăzut fotografia cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza. Concluzia femeii a fost una dureroasă: Nu, nu este ea!

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părerea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus Monica Melencu.


Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de 1 Decembrie 2020! Topul celor mai frumoase urări, SMS-uri, mesaje și felicitări pentru această sărbătoare importantă!

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Carantina în Sibiu, prelungită cu șapte zile. În ce orașe vor mai fi impuse restricții

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare: "Doar în tranşa a doua intră..."

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre vaccinul anti-COVID-19: "La fel ca şi în sezonul gripal..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Traficul va fi restricționat pentru repetiția și ceremonia oficială de Ziua Națională. Pe unde se va circula în București

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri