CITEȘTE: Cine este ALEXANDRU BREBENOIU noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire în anul 2021


Alexandru Brebenoiu, noul concurent al emisiunii Mireasa se descrie onest, serios şi punctual


In articol:

In cadrul noului sezon, cu numărul patru al emisiunii matrimoniale Mireasa au fost prezentaţi noii concurenţi.

Aceştia au păşit plini de emoţie, pe platourile de filmare ale casei Mireasa. Alexandru Brebenoiu este unul dintre cei şapte concurenţi, ce speră să îşi găsească jumătatea.

Cine este Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa sezonul 4

Cine este Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa sezonul 4
Alexandru Brebenoiu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si:// NOUTATE// Cine este Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4. Topul celor mai frumoase verighete în anul 2021

Alexandru Brebenoiu are 25 de ani şi a venit singur, în cadrul show-ului. Mama lui este stabilită în Germania şi nu a putut veni pentru a-şi susţine băiatul.

„Mama speră să mă însor! M-a sfătuit să fiu eu! Sunt din Drobeta Turnu Severin şi provin dintr-o familie simplă, modestă. Din păcate mama mea nu a putut să vină cu mine pentru că lucrează în Germania.

Cu mama am o relație foarte bună de prietenie, știu cât de mult mă iubește, iar eu o iubesc foarte mult și mereu țin cont de părerea ei.”, a precizat Alexandru.

Alexandru şi-a conturat o descriere persoanală. Acesta se considera onest, serios şi punctual. Spune despre el că deseori cere sfaturi, dar de cele mai mult ori are încredere în propriile păreri.

“Dacă mama mea nu ar fi de acord cu relaţia, aş sta de vorbă cu ea şi aş face-o să înţeleagă că… fericirea mea contează cel mai mult.

Cu siguranţă, ea s-ar gândi la fericirea mea şi nu cred că ar avea o problemă.”

Proaspăt intrat în emisiunea matrimonială, Alexandru ştie foarte bine cum trebuie să arate femeia visurilor lui.

“Sunt un bărbat foarte deschis, nu sunt posesiv sau gelos. Urasc foarte tare asta! Într-o relaţie ofer libertatea necesară persoanei de lângă mine. Consider că o femeie trebuie să aibă libertate, să nu fie foarte sufocată. Sunt o persoană foarte asumată, sinceră.. şi cu bun simţ. Sunt un bărbat foarte familist şi îmi doresc doi copii. Le-am ales şi numele.. vreau o fată şi un băiat. Acum să găsim şi viitoarea mămică.”

În urmă cu 8 luni Alexandru Brebenoiu a pus capăt unei relaţii de dragoste.

“Am avut o relaţie de aproximativ 5 ani şi am luat în considerare, la momentul respectiv şi o cerere în căsătorie! Pe parcurs, ea s-a schimbat… lucrurile s-au schimbat în rău. Relaţia s-a terminat! Au fost neînţelegeri şi am decis să pun punct.”

Cu ce se ocupă Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa- sezonul 4

Cu ce se ocupă Alexandru Brebenoiu, de la Mireasa - sezonul 4
Alexandru Brebenoiu[Sursa foto: Instagram]

Pasionat de sport, acesta a început să practice fotbalul, de la vârsta de 6 ani. Din nefericire, la 19 ani, o accidentare gravă l-a făcut să renunţe la pasiunea sa. Faptul că a trebuit să renunţe definitiv la fotbal, l-a dărâmat psihic pe tânărul de 25 de ani.

“Această perioadă am reuşit s-o depăşesc prin motivaţia părinţilor mei. Mi-au spus că nimic nu este pierdut si că trebuie să ţin capul sus. Am urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport in Timişoara. După ce am terminat facultatea, am mers la mama în Germania şi am lucrat acolo un an şi jumătate. Anul acesta m-am decis să învăţ pentru Poliţia de Frontieră, dar între timp a apărut oportunitatea cu această emisiune.” a comentat Alexandru.

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire în anul 2021

Sezonul nunților este în toi! De cele mai multe ori, mirii întâmpină dificultăți în alegerea florilor, pentru marele eveniment din viața lor. Am realizat topul celor mai frumoase cocarde pentru miri. Alege floarea care ți se potrivește în funcție de culoarea costumului și tematica nunții.

1. Cocardă de mire

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

2. Cocardă de mire 

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

3. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

4. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021

5. Cocardă de mire  

Topul celor mai frumoase cocarde pentru mire, în anul 2021


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este ION ȘAULESCU, "băiatul rău" de la Mireasa, sezonul 4. Topul celor mai frumoase verighete în anul 2021

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

NICOLETA NUCĂ: Cine este concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

EMANUEL PETRE NECATU: Cine este soţul Alexandrei Stan

DESCOPERĂ: Cine este Mihai Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este soția lui Mihai Bobonete | Cătălina Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri