Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă: „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior ”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă: „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior ”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta
Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă: „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior ”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil se gândește serios să devină mămică!

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a mărturisit că se gândește foarte serios să devină mamă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit, în cadrul emisiunii Teo Show, care sunt planurile sale de viitor și a explicat, concret, ce decizii a luat în ceea ce privește drumul său spre a deveni părinte.

Citeste si: Larisa Udilă, noi detalii despre starea ei psihică. Cum se descurcă acum vedeta: „Scriu mesajul ăsta plângând”

Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă

Artista și-a făcut curaj și a vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte și anume acela de a deveni mamă. Alexandra Ungureanu recunoaște că nu s-ar mai putea întâmpla pe cale biologică, dar este pregătită să înfieze un copil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Să știi că e un subiect destul de sensibil.

În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a spus Alexandra Ungureanu, în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată pe Kanal D.

Citeste si: Andreea Marin s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu? Mesajul publicat de vedetă a stârnit un val de reacții: „Obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace”

„Ultima relație a fost una toxică”

De asemenea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”, a vorbit și despre ultima relație pe care a avut-o.

A durat doi ani, spune ea, și din păcate nu a fost întocmai ceea ce și-a dorit. Relația cu fostul partener de viață a fost una toxică, având parte de multe împăcări și despărțiri.

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul.

Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta.”, a mai spus Alexandra Ungureanu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe! În ce ipostază inedită s-au afișat

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva l-au sărbătorit pe fiul lor: „Dumnezeu ne-a oferit cel mai frumos dar”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies