Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe! În ce ipostază inedită s-au afișat

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe
Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe

Actrița va deveni mămică pentru a treia oară în câteva luni și, recent, le-a făcut fanilor o surpriză extrem de plăcută. Cum s-a afișat vedeta împreună cu cele două fetițe

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul ei, sunt pe cale să devină părinți pentru a treia oară în foarte puțin timp. Pe lângă proiectele în care este implicată, actrița își găsește mereu timp și pentru cele două fetițe pe care le are, Rita și Vera. În urmă cu scurt timp, aceasta a publicat o serie de imagini adorabile pe contul ei de Instagram, iar fanii au rămas plăcut surprinși să vadă  ipostaza inedită în care au apărut cele trei.

Iată despre ce este vorba:

Citeste si: Kelly Osbourne este însărcinată pentru prima dată: „Sunt în extaz”

Laura Cosoi, imagini de colecție împreună cu Rita și Vera

Actrița se poate declara cea mai fericită femeie din lume. Are o carieră de succes, o mulțime de fani, dar și o familie minunată care este pe cale să se mărească cu încă un membru.

De curând, Laura Cosoi a publicat un pictorial adorabil în care apare alături de fetițele ei, iar detaliul care a ieșit în evidență i-a topit pe fani. Toate trei și-au asortat vestimentația!

Vedeta poartă o rochie galbenă, cu imprimeuri negre, iar Rita și Vera sunt îmbrăcate în rochițe de aceeași culoare, doar că au imprimeu alb. Într-una dintre imagini cele două fetițe sărută burtica mamei, evident entuziasmate că în curând vor avea o surioară.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce spune vedeta

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe
Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe
Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi își dorește să nască natural

Actrița și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, iar în curând vor deveni părinți pentru a treia oară.

Laura Cosoi a declarat, în urmă cu scurt timp, că își dorește să nască natural, fiind extrem de fericită de faptul că cea de-a treia sarcină a fost, până la acest moment, destul de ușoară.

„Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita.

Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum.", a declarat Laura pentru Click!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gabriela Prisăcariu, anunț neașteptat pentru fani: „Bebe în burtică”. Soția lui Dani Oțil a luat prin surprindere pe toată lumea

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Prezentatoarea Ana Maria Păcuraru s-a căsătorit! „Pentru totdeauna!”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies