Dezvăluiri șocante despre cele două surori de la Puterea Dragostei! Alexandra și Adriana s-au filmat în ipostaze intime și au recunoscut totul!


Nici bine nu a început sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, că au și apărut informații bombă despre noile concurente, surorile Alexandra și Adriana!


In articol:

Sezonul 3 Puterea Dragostei a debutat ieri, iar printre cei paisprezece participanți avem și o premieră: două surori participă la cea mai iubită emisiune concurs, în încercarea de a-și găsi dragsotea! Dacă cele două s-au recomandat ca fiind pasionate de rețelele de socializare, activând și câștigându-și existența din acest domeniu, se pare că adevărul despre profesia lor este altul!

Citeste si: A început sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei”! Iată concurentii Puterea Dragostei sezonul 3

alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime
alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime

Nici bine nu a început noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei, că au și apărut informații șocante despre noii concurenți, mai ales despre surorile Alexandra și Adriana! Născute din Vaslui, cele două blonde locuiescîmpreună, în Capitală, iar Alexandra a fost căsătorită, din mariajul său rezultând o fetiță, care acum are cinci ani.

Dacă au fost sincere în ceea ce privește viața lor persobală, la capitolul profesie cele două surori au ascuns un detaliu extrem de important!

Dezvăluiri șocante despre Alexandra și Adriana! Cele două s-au filmat în ipostaze intime!

Lipsa de amănunte pe care cele două fete le-au oferit în legătură cu cariera lor a reprezentat un mare semn de întrebare pentru fanii emisiunii, care au început să caute în trecutul fetelor informațiile de care aveau nevoie.

Printre vlogurile pe care cele două blonde, Alexandra și Adriana, le au pe canalul lor de Youtube, se află un filmuleț în care cele două au realizat provocarea „Am/N-am”.

alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime
alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime

În cadrul acestuia, Alexandra și Adriana, surorile de la Puterea Dragostei 3 au recunoscut că s-au filmat în ipostaze intime pentru bani. Deși cele două au declarat că au activat în acest domeniu o perioadă scurtă de timp, se pare că persoanele din anturajul lor nu au fost de acord cu această informație, oferind astfel detalii bombă despre viața celor două.

Citeste si: ȘOCANT! Livian a mușcat-o pe Bianca de gât! Incredibil, ce s-a întâmplat între cei doi chiar înainte de marea finală Puterea dragostei! IMAGINI HALUCINANTE

„Am/N-am făcut videochat?” a fost întrebarea la care surorile au fost nevoite să răspundă.

„Am făcut... Trei zile. Două zile. Am încercat, dar nu ne-a plăcut și am zis să renunțăm pentru că nu e de noi,” au răspuns Alexandra și Adriana.

Totuși, internauții nu au fost de acord cu răspunsul lor, explicând că nu puteau presta în fața camerelor doar atât, mai ales că e nevoie de mai mult timp pentru a te acomoda. „E greu de crezut că au făcut 2-3 zile atâta timp cât durează o săptămână, două, să devină viral. Clar au făcut mai mult,” a replicat o persoană, pe instagram.

alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime
alexandra-si-adriana-puterea-dragostei-ipostaze-intime

Mai mult decât atât, o persoană care le cunoaște pe cele două surori, provenind din același sat, a confirmat faptul că cele două s-au filmat în ipostaze intime pentru bani și, mai mult decât atât, a declarat că surorile au „lucrat” în același domeniu și în Germania, o perioadă bună de timp.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

A început sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei”! Iată concurentii Puterea Dragostei sezonul 3

Finala Puterea dragostei. Livian și Bianca au câștigat marele premiu: „Urmează un nou capitol”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri