Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Bianca după marea finală! "Acest specimen..."


Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca! Tânăra a răbufnit după marea finală!


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei s-a certat de foarte multe ori cu Bianca şi a acuzat-o pe aceasta că le-a făcut avansuri iubiţilor ei. Mai mult decât atât, iubita lui Turcu a şi lovit-o pe brunetă, iar războiul dintre ele nu s-a încheiat nici după ce vulcanica "amazoană" a părăsit casa.

Ei bine, după ce a văzut că Bianca a câştigat şi al doilea trofeu Puterea Dragostei, protagonista noastră a avut o reacţie extrem de dură pe o reţea de socializare.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca! "Proști sunteți unii, făcuți grămadă"

"Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă.", a scris Roxana pe instagram.

Mesajul acesteia nu a fost însă la fel de agresiv precum cel al Siminei Loica. Deşi în emisiune şi-a ieşit foarte rar din fire, soţia lui Alex Zănoagă a răbufnit când a văzut că eterna ei rivală a câştigat şi sezonul al doilea.

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce a câștigat finala Puterea dragostei

 

Simina de la Puterea Dragostei a jignit-o pe Bianca după marea finală

Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia triește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.


Citește și:

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Alina Pană și Ciprian s-au despărțit, înainte de nuntă

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri