Alex Bodi, lovitură cumplită pentru Bianca Drăgușanu: „Ai devenit un nimic pentru mine”


Omul de afaceri tună și fulgeră după ce Bianca Drăgușanu a ars buchetul pe care l-a primit de la el, cu ocazia celor 10 luni de mariaj.


In articol:

  La doar două zile după c

  Alex Bodi, lovitură cumplită pentru Bianca Drăgușanu: „Ai devenit un nimic pentru mine”
  Alex Bodi, lovitură cumplită pentru Bianca Drăgușanu: „Ai devenit un nimic pentru mine”
  e Bianca Drăgușanu a ars buchetul pe care l-a primit de la Alex Bodi, omul de afaceri a reacționat extrem de dur.

  Ofensat de gestul șocant al soției sale, Alex Bodi i-a transmis un mesaj extrem de dur Biancăi. Aceasta a postat pe pagina de Instagram un mesaj tranșant care, bineînțeles, este pentru soția sa. Se pare că omul de afaceri nu poate ierta acest gest necugetat al Biancăi și vrea să îi dea o lecție dură, pe care să o țină minte toată viața:

  „O să îmi simți parfumul peste tot fără să ma poți vedea. O să mă vezi în oricine fără să mă poți atinge. Îmi vei vedea zâmbetul doar în vise. Îți vei trăi viața neștiind că ai devenit un nimic pentru mine. Cuvintele mele...amintirile cu mine te vor ataca în fiecare seară fără să le poți opri. Asta e răzbunarea mea”, este imaginea postată de Alex Bodi pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp.

  Citeste si: Alex Bodi a dezvăluit că relația cu Bianca Drăgușanu a fost o luptă pe viață și pe moarte: „Am supraviețuit pentru că...”

  Deși toată lumea credea că Bianca și Alex au găsit o cale de mijloc și au lăsat în urmă toate problemele care i-au despărțit de mai multe ori în aproape doi ani de relație, se pare că cei doi și-au spus adio definitiv.

   

  Citeste si: Alex Bodi o umilește pe Bianca Drăgușanu. A spus tot pe rețelele de socializare: „Asta e răzbunarea mea...”

  În timp ce Alex Bodi s-a refugiat în brațele rusoaicei Daria Radionova, Bianca Drăgușanu a apelat la un implant de fese, dar și la alte intervenții care să o ajute să aibă aspectul fizic dorit. În plus, aceasta a reluat ieșirile în oraș alături de prieteni și vrea să o ia de la capăt și să fie din nou fericită.


  Citește și:

  Alex Bodi a dezvăluit că relația cu Bianca Drăgușanu a fost o luptă pe viață și pe moarte: „Am supraviețuit pentru că...”

  Bianca Drăgușanu își alină suferința prin... operații estetice. După despărțirea de Bodi, blondina și-a modificat total aspectul

  Bianca Drăgușanu, mesaj tăios după ce Alex Bodi a confirmat relația cu Daria: „Să vă ferească Dumnezeu...”

  De ce a dat Bianca Drăgușanu foc buchetului de la Alex Bodi: „A ars...”

  Doctorul Adrian Streinu Cercel anunță: „Toți suntem în aceeași mare problemă”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete

  Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine”

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri