Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe

Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe
Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele scapă de sub control în familia Arslan.

Kîvîlcîm este îngrijorată de soarta fiicei sale Doga, după ce a aflat că este însărcinată, și insistă ca Faith să cunoască acest aspect foarte important pentru viitorul celor doi tineri. Doga încearcă, cu pași mici, să se apropie de fostul soț, însă va avea parte de un șoc atunci când acesta îi va spune că urmează a se căsători.

Nursema trece prin momente foarte dificile alături de Umut, acesta fiind într-o stare greu de suportat pentru cei din jur.

De când a fost arestat, Umut s-a izolat de toată lumea iar soției sale îi este din ce în ce mai greu să conviețuiască alaturi de soțul său.

Faith așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei cu frumoasa Gorkem iar Pembe este foarte fericită că a scăpat de Doga, pe care nu a plăcut-o niciodată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Fatih și Gorkem urmează a celebra logodna și ce veste năucitoare va aduce Alev, familiilor Arslan și Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Suplimentele alimentare cu probiotice, rol esențial în prevenția sindromului metabolic

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Tot ce trebuie să știi despre modele de sandale. 4 tipuri de încălțăminte care se află în rândul preferințelor doamnelor și de care s-ar putea să ai și tu nevoie

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies