Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe

Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe
Alev, lovitură ”sub centură” pentru Pembe

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele scapă de sub control în familia Arslan.

Kîvîlcîm este îngrijorată de soarta fiicei sale Doga, după ce a aflat că este însărcinată, și insistă ca Faith să cunoască acest aspect foarte important pentru viitorul celor doi tineri. Doga încearcă, cu pași mici, să se apropie de fostul soț, însă va avea parte de un șoc atunci când acesta îi va spune că urmează a se căsători.

Nursema trece prin momente foarte dificile alături de Umut, acesta fiind într-o stare greu de suportat pentru cei din jur.

De când a fost arestat, Umut s-a izolat de toată lumea iar soției sale îi este din ce în ce mai greu să conviețuiască alaturi de soțul său.

Faith așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei cu frumoasa Gorkem iar Pembe este foarte fericită că a scăpat de Doga, pe care nu a plăcut-o niciodată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Fatih și Gorkem urmează a celebra logodna și ce veste năucitoare va aduce Alev, familiilor Arslan și Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

De ce tot mai mulți parteneri aleg dormitul separat în cuplu. Când este de fapt benefic

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies