Alev împotriva lui Pembe

Alev împotriva lui Pembe
Alev împotriva lui Pembe

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, Pembe își manifestă nemulțumirea față de comportamentul “nepotrivit” de care dă dovadă Gorkem.

Pentru Pembe, atitudinea rebelă de care dă dovadă proaspăta noră a familiei Unal, nu este pe placul acesteia și încearcă să se impună cu fermitate în fața tinerei.

Nursema este șocată să afle că Ruzgar este îndrăgostit de ea, iar Umut nu suportă gândul ca soția sa să mai lucreze alături de acesta. Alev este în continuare dezamăgită de atitudinea manifestată de Abdullah, în ceea ce o privește, în urmă incidentului cu Pembe, și caută modalitatea prin care să demonstreze ca soția acestuia a mințit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce încearcă să facă Alev, pentru a-i demonstra lui Abdullah că a nedreptățit-o în urma incidentului cu Pembe și, ce este dispusă să facă Gorkem pentru a-și dovedi “autoritatea” în casa familiei Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies