Alegerea corectă a pensulei perfecte pentru manichiură profesională


Alegerea corectă a pensulei perfecte pentru manichiură profesională

Este foarte important ca pensulele pentru manichiură profesională să fie alese în mod corespunzător, astfel încât clientele să plece mulţumite de serviciile oferite.

În oferta magazinului online Savy Professional există o mare varietate de pensule unghii( https://www.savyprofessional.ro/pensule-unghii), atât de necesare pentru realizarea unei manichiuri profesionale cu gel sau cu acryl, cu alte cuvinte pentru a garanta o construcţie de calitate. Pentru a întruni toate aşteptările clientelor, specialistele în manichiura, tehnicienele specializate, precum şi persoanele însărcinate cu achiziţionarea celor mai importante produse şi accesorii pentru salonul de înfrumuseţare, trebuie să aleagă inclusiv pensulele potrivite pe care le vor folosi o perioadă îndelungată de timp.

Importanţa alegerii pensulelor pentru manichiură

Este foarte important ca pensulele pentru manichiură profesională să fie alese în mod corespunzător, astfel încât clientele să plece mulţumite de serviciile oferite. Pensulele pentru manichiură sunt disponibile în mai multe lungimi, culori, materiale, fiind cele mai des utilizate accesorii într-un salon de manichiură, de aceea alegerea trebuie să fie făcută în mod corespunzător.

Există pe piaţă, aşadar:

  • pensule pentru gel UV, fabricate din fibre sintetice, pe mai multe mărimi, împărţite în numerele 2, 4, 6, 8 şi 10. Există pensule rotunde sau drepte, potrivite pentru aplicarea gelului colorat inclusiv, pentru că oferă acces confortabil până la marginea unghiei. Pensulele cu mărimea 2 sunt cele mai mici, în timp ce mărimea 10 este cea mai mare;
  • pensule pentru acryl, fabricate din fibre naturale şi uşor de recunoscut atât din descrieri, cât şi după forma lor rotundă şi de obicei alungită. Acestea au o numerotare similară cu pensulele pentru unghii cu gel. La construcţia unghiei cu acryl, este important că dimensiunea să se potrivească pe patul unghiei, astfel încât tehnicianul să poată aplica acrilul frumos şi în mod uniform;
  • pensulele pentru nail art, acestea sunt de mare precizie şi au mai multe utilizări, fiind ideale pentru a aplica pigment, sclipici sau oje color. Pensulele foarte subţiri sunt necesare pentru a desena diferite opere de arta pe unghii şi pentru a duce manichiura la un nivel superior.

Materialul pensulelor şi grosimea firelor – criterii importante de alegere a pensulelor pentru unghii

Înainte de a alege pensulele pentru unghii potrivite, este important ca specialistele în manichiura să ţină cont şi de materialele din care sunt realizate. Acestea pot fi concepute din păr natural, având capacitatea de a păstra mai mult umezeală şi de a fi mai rezistente la soluţiile chimice, de aceea sunt recomandate pentru acryl.

Pensulele cu păr natural pot fi folosite inclusiv pentru aplicarea uşoară a gelurilor colorate.

În altă ordine de idei, pensulele cu păr artificial sunt disponibile în mai multe lungimi, grosimi şi în funcţie de duritatea părului. Pentru geluri mai dense, recomandarea este legată de folosirea unei pensule cu păr scurt, lat şi mai dur, iar pentru materiale fluide şi décor, se recomanda folosirea unei pensule mai moale şi mai îngustă.

De asemenea, alegerea depinde şi de grosimea firelor, pentru a aplica în mod corespunzător gelul sau acrylul pe unghii. Cel mai important instrument al unei manichiuriste rămâne pensula pentru unghii, de aceea este important ca acestea să ştie cum să îşi aleagă pensula cea mai potrivită pentru o anumită tehnică. Imaginea pe care clientele şi-o formează despre specialiste şi despre cabinetul de înfrumuseţare în sine este influențată şi de pensule, accesorii şi de produsele pe care le folosesc, cât de profesionale sunt şi cum sunt utilizate astfel încât să le pună cât mai bine n valoare unghiile.

Păstrarea corectă a pensulelor pentru unghii

Nu este suficient ca profesionistele să cumpere cele mai bune pensule pentru unghii în funcţie de tehnicile pe care le folosesc cel mai des şi care sunt solicitate de către cliente, ci şi să le păstreze în mod corespunzător. Cu alte cuvinte, există mai multe tipuri de pensule pentru unghii, din diferite materiale, iar fiecare are un regim de curăţare şi de păstrare special. În funcţie de mâner, acestea pot avea mâner din lemn, plastic, metal, pot avea sau nu capac, iar sfatul profesioniştilor este acela de a curăţa bine pensulele şi de a le feri de praf şi de razele UV ori de câte ori este posibil, mai ales atunci când sunt folosite pentru aplicarea de geluri UV. De asemenea, pentru o mai bună rezistenţă în timp, acestea trebuie curăţate de fiecare dată şi depozitate în mod corespunzător.


Abonează-te pe

Citește și:

Fostul Principe Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

97 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mariana de la Puterea dragostei, escapadă de vis la munte! Cu cine și-a petrecut weekendul frumoasa tânără

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri