Comediantul George Tănase s-a căsătorit! Cu ce se ocupă femeia care i-a furat inima


George Tănase este un comediant, în vârstă de 29 de ani, care în urmă cu puțin timp a făcut pasul cel mare cu femeia de care este îndrăgostit. Ce a spus actorul despre actuala lui soție!


In articol:

George Tănase nu mai este burlac, deoarece s-a căsătorit cu jumătatea lui. Comediantul a spus, în urmă cu puțin timp, că după aproximativ cinci ani de zile, este momentul să facă pasul cel mare.

„Am înmatriculat-o pe Tănase ❤️🍷”, a scris George Tănase în urmă cu două zile. Cea care i-a devenit soție este Lorena Pancu, o frumoasă tânără care este antrenoare de fitness.

Citeste si: George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

George Tanase

George Tanase

[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat George Tănase despre soția lui

George Tănase a spus că despre logodnica lui că este obișnuită cu programul lui și că ea lucrează o zi da, una nu. Femeia care i-a furat inima actorului este antrenor de fitness și nutriționist-tehnician.

„Pentru mine, căsătoria e ca alarma de la ceas. Îmi place să-i dau amânare. (râde) Urmează. Oricât încerc eu să fug, la un moment dat, cineva o să îmi pună piedică.

Glumesc. După aproximativ cinci ani de zile, cred că e momentul pentru pasul cel mare. Ea, cumva, s-a obișnuit cu programul meu. Și ea lucrează, o zi da, una nu, dimineața. Ea este antrenor de fitness. Ea mă ține în priză. E și nutriționist-tehnician. Clar, mănânc și sănătos. Slavă Cerului, mă descurc foarte bine!”, a povestit George Tănase, înainte de nuntă/

George Tănase este foarte apreciat de fanii săi, deoarece reușește să le aducă zâmbetul pe buze de fiecare data. El poate fi urmărit acum pe canalul de YouTube theXclusive ”, unde prezintă emisiunea „ ZigZag ” cu mai multe vedete din România și reușește să aducă un zâmbet pe buze, atât invitaților, cât și celor care îl urmăresc.

Citeste si: Cine este GEORGE TĂNASE. "Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată."

George Tănase a apelat la un psihoterapeut

George Tănase pare că este un bărbat foarte vesel, deoarece de fiecare dată când își face apariția într-un loc este cu zâmbetul pe buze și reușește să își transmită energia pozitivă tuturor oamenilor din jurul său.

În perioada pandemiei, însă, actorul s-a confruntat cu mai multe probleme și a mărturisit că se simțea lipsit de sens și de speranță, având stări de depresie, după ce i s-au anulat foarte multe show-uri la rând.

Pentru a reuși să facă față situației, George Tănase a apelat la un terapeut, la care merge o dată pe săptămână. Comediantul a menționat că discuțiile cu psihologul îl ajută să se cunoască mai bine și să descopere anumite traume pe care le are, dar nu știa de existența lor, iar acestea îl împiedică să evolueze.

„În principal, la terapie descopăr lucruri noi despre mine, mă ajută și în creație, descopăr golurile din mine. Rezolv niște probleme. Și buruiana trebuie scoasă din rădăcină. Noi de multe ori nu vedem rădăcina, ci doar buruienile, problemele de la suprafață. Am avut o depresie. Pandemia m-a dărâmat destul de mult", a mai spus George Tănase în cadrul unui interviu.

George Tanase

George Tanase

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este GEORGE TĂNASE. "Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată."

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase , reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

George Tănase, discuții în “ZigZag”, cu celebrități din România, pe canalul de YouTube theXclusive

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri